ד"ר שלום רב הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר שלום רב הגדלת חזה
    אודי סאסי
    22/03/2009

אני אחרי לידה ראשונה בת 28 שאלותיי הן: 1.עשיתי בדיקות כלליות והתגלה תת פעילות של בלוטת התריס ------------tsh 9.93 האם אני יכולה לעשות ניתוח עם הפרעה בבלוטת התריס? כל שאר הבדיקות תקינות. 2. האם בשד טובולרי ההגדלה תהיה מעל השריר עקב מבנה השד? 3.האם לשד טובולרי הפרופיל יהיה גבוה בינוני או נמוך של השתל? תודה ד"ר והמשך עבודה פוריה באתר ובכלל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר שלום רב הגדלת חזה

הוספת תגובה

• תיקון חזה טובולרי

ד''ר נמרוד פרידמן
    23/03/2009

היי ליאת,

אני מציע כי תתייעצי עם רופא המשפחה לגבי תפקוד בלוטת התריס.
    במידה וההפרעה היא חדשה או לא מאוזנת, אני ממליץ להמתין עם הניתוח עד ואיזון הבלוטה.
    אני מבצע תיקון של חזה טובולרי גם מעל וגם מתחת לשריר. ההחלטה על מיקום השתל תלויה בעיקר בכמות הרקמה בחלק העליון של השד.
    השתל המתאים ביותר לדעתי לתיקון חזה טובולרי הוא שתל אנטומי. שתל עגול יכול לגרום לתוצאה לא יפה ובועה כפולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שד טובולרי נוצר אחרי לידה?

פיצפונת
    20/05/2009

נפילה וצניחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לא ברורה...

ד''ר נמרוד פרידמן
    20/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו