חמודה בת 33

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמודה בת 33
    חמודה בת 33
    28/03/2009

הי רונן,
    מה שלומך? כבר כמה חודשים שאני גולשת באתר זה בפורומים של אנשים וברוב המקרים נמצאה תשובה לשאלה שאי פעם רציתי לשאול!! תודה מקרב לב על כך , זה פשוט נהדר!
    אני נשואה כמעט 13 שנים ולי ארבעה ילדים הבכורה בת 11 והקטן בן 3, אני במשקל 45-47 קילו רזה שרירית נראית מעולה עם חזה קטן מאד 75A הנקתי את כל ארבעת ילדיי בשנה הראשונה ללא מתן כל תוספת ,החזה שלי ירד, נפל,הצטמק, משהו נראה בו מוזר ונוסיף לו את כל סימני המתיחה ( למרות שממש לא עליתי הרבה בהריונות בערך 7-8 קילו ) מראה החזה שלי מאד מאד פגם בביטחון העצמי שלי וכן במיניות שלי עם בעלי, איני הולכת לים ולבריכה בבגד ים ומתביישת בחזה שלי שבעצם אני נראית כמו "ילד"
    הבעיה העיקרית שלי לקיום הניתוח היא כספית אני עובדת בשכר מנימום ובעלי היה עובד במקום מסויים במשך כמה שנים גם בשכר מינימום וכרגע הוא מפוטר
    האם יש מרפאה, או בית חולים שעושים ניתוחים בהנחות משמעותיות גם לאנשים חסרי היכולת ממש ? מאד הייתי רוצה לדעת שקיים מקום שכזה שאם לא כן לעולם לא אוכל להגשים את חלומי ואשאר אמא שנראית כמו ילד ולא נשית סקסית ויפה
    ממש עצוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חמודה בת 33

הוספת תגובה

• הרמה

ד''ר נמרוד פרידמן
    28/03/2009

היי,

שלי את הפרטים שלך במייל למרפאה שלי ואני אבדוק מה ניתן לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו