מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי הקטנת והרמת חזהריני13/04/2009
יש לי חזה שמידתו נעה בין D ל-DD ואני בחורה רזה מאוד, כך שזה מפריע לי גם מבחינה אסתטית (וכל מי שקשה לה להבין צריכה לשמוע אילו קריאות מגונות אני מקבלת כל פעם ברחוב..) וגם קשה לי מאוד למצוא בגדים (כל הבגדים לרזות קטנים גם בחזה).
אני מעוניינת במידע לגבי ניתוח להקטנת חזה ובאותה הזדמנות גם הרמה (כח הכבידה בהחלט עבד פה), והייתי רוצה לדעת איך בדיוק נעשה הניתוח, אם אפשר לעצב את החזה באותה הזדמנות, כי יש לי מן עודפי שומן של החזה פחות או יותר מתחת לבית השחי.
בנוסף, שמעתי הרמה / הקטנה הם ניתוחים מסובכים והחלמה כואבת וארוכה. אשמח לשמוע גם בנוגע לזה, וכמובן - טווח מחירים (באופן כללי מאוד, רק כדי לדעת אם זה יכול להסתכם בנניח 20,000 ש"ח או שזה יכול להגיע לכמה עשרות טובות של אלפים...)
ואם יש בנות שאחרי - אודה על מידע מניסיונכן.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנה
ד''ר נמרוד פרידמן13/04/2009היי לירון,
במהלך ניתוח הקטנה אני מעצב את החזה ומרים אותו, בנוסף על ההקטנה.
הניתוח לא נחשב מסובך במיוחד (במידה והרופא מיומן בביצועו).
ברוב המקרים, הכאבים לאחר הניתוח אינם משמעותיים וניתוח הקטנת חזה כואב פחות מאשר ניתוח הגדלת חזה למשל.
עלות הניתוח משתנה מרופא לרופא. טווח המחירים הוא: 20000-30000 ש"ח.
תוכלי למצוא פרטים נוספים באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?