הקטנת חזה גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנת חזה גברים
    אייל
    01/05/2009

שלום רב,
    יש לי חזה גדול יחסית לגבר ואני לא בנאדם שמן גם שהייתי במשקל תקין ורזה יותר החזה עדין היה גדול וצורת השד לא קטנה.
    רציתי לדעת אם ישנה אופצייה להקטנת חזה ללא ניתוח כמובן, בצורה של המסת שומן..?

מודה מראש על כל תשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנת חזה גברים

הוספת תגובה

• הקטנת חזה לגבר

ד''ר נמרוד פרידמן
    02/05/2009

היי אייל,

שאיבת שומן או המסה היא ניתוח לכל דבר למרות שהחתך קטן יותר.
    מאחר ואנשים פוחדים מהמילה ניתוח, מכונים שונים ולצערי גם רופאים מציגים את השאיבה כפעולה פשוט וחסרת סיכונים לחלוטין.
    במידה והחזה שלך מורכב משומן בלבד, הרי שניתן לטפל בבעיה בשאיבה. במידה ויש גם רקמת שד, יש להוציאה דרך חתך קטן.
    תמונות ומידע נוסף תוכל למצוא באתר שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי לחזה גב

מישון
    16/06/2009

שלום דייר
    האם יש עוד פתרונות להקתנת חזה גבר אל תרופות ??? ואם מבצעים היתמלות מה קורה ?? האם יכול לגדול עוד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקטנת חזה לגברים

ד``ר רונן גלזינגר
    16/06/2009

אייל שלום
    במידה וכמות השומן בחזה היא גדולה המסת שומן היא אופציה טובה. מדובר בפעולה המתבצעת בהרדמה מקומית ומאפשרת חזרה מהירה לחיי היום יום שלך. כיום נושא המסת השומן הוא מהמתפתחים בתחום הרפואה האסתטית ויכול לתת מענה קל ויעיל יחסית לניתוח הסטנדרטי.
    בהצלחה
    דר' רונן גלזינגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו