מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות להגדלת חזהללא שם06/05/2009
שלום.
נתקלתי בגלולות טבעיות לא הורמונליות מבוססות אסטרוגן צמחי להגדלת חזה שלא דורשות ניתוח ומראות תוצאות כבר מהחודש הראשון.
הגלולות נקראות Max Bust 36 ואפשר להזמין אותן אונליין מניו זילנד.
מה דעתך על האופציה הזאת? עד כמה היא נפוצה בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי זה עבד
רוחמה07/12/2011ממש טוב תנסו את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ניסיתי אותן דווקא והן
שרית13/12/2011עשו לי מלא בלגן ותופעות לוואי. גם יצאה לי פריחה ואלרגיה. מאוד לא ממליצה ! ההומאופת שלי המליץ לי לקחת איזו גלולה חדשה טבעית שנקראת natural be, אני לא יודעת אם היא עובדת אבל אני רק בהתחלה ולפחות בינתיים (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה) אין לי שום תופעות לוואי. מקווה לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד''ר נמרוד פרידמן06/05/2009היי,
הגלולות קיימות מזה שנים . כתבה גדולה שהיתה בכלבוטק לפני מספר שנים הראתה כי אין בהן ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולבודק
ללא שם06/05/2009"לפני כמה שנים" גם שתלים היו פחות טובים מהיום, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט
ללא שם07/05/2009"פשוט" ו"ניתוח" לא הולכים ביחד.
וחוץ מזה. מה רע בלהתעניין על אופציות שלא כוללות דחיפת חומרים אנאורגנים לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט וניתוח לא הולכים יחד...מאידך..
תומר11/05/2009בחירת מקום לניתוח, שיהיה מסודר, ומאושר, והניתוח יתבצע ע"י מומחה , דבר שיפשט טת המצב.
את מחפשת כמעט כל מוצא אחר על פני ניתוח, כאשר כל אותן אופציות הוכחו כלא יעילות .
נכון להיום, רק ניתוח יגדיל את החזה ולא איזו גלולת קסמים.
גם חברתי היתה בדילמה, וחיפשה הכל, עד שלבסוף נותחה ומאז מאוד מרוצה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
שיר20/05/2009תרופות סבתא למיניהן לא באמת עוזרות להגדיל את החזה
הדבר היחיד שבאמת מגדיל את החזה זה ניתוח ואין מה לעשות .. נשים עם חזה קטנות נופלות על שטויות כמו לשתות בירה שחורה או לאכול ברוקולי כשאת עומדת על הראש- לא עובד ולא יעבוד! חבל על המאמץ הכי קל זה ללכת למקום ולסדר את מה שצריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?