הסיכון לריפלינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיכון לריפלינג
    קרן
    12/05/2009

אני חושבת ברצינות על ניתוח להגדלת חזה אולם האפשרות לסיבוך של "קפלים" בשד לאחר הניתוח מטרידה אותי עד מאד. לפי הבנתי אני בסיכון גבוה לכך שכן אני קטנה ורזה מאד ויש לי רקמת שומן דקה ביותר באזור שבין ומעל השדיים (אם כי נראה שבאזור השדיים עצמם רקמת השד לא דקה במיוחד).

אני יודעת שאין זה רציני לענות בלי לבדוק אותי, אולם אשמח לשמוע, בהתבסס על ניסיונכם הענף, הערכה כלשהי של הסיכון. בהנחה כמובן שכל האמצעים להקטנתו ינקטו - השתלה מתחת לשריר, שתל צנוע במימדיו ומותאם למידות הגוף, דחיסות אופטימלית של השתל וכו'.

קראתי באחד הפורומים על מישהי שהשתילה 300 cc מתחת לשריר ועדיין הופיעו אצלה קפלים. אני מאד רוצה בניתוח אך מבועתת מהמחשבה על סיבוך זה. אשמח לאומדן כלשהו או לפחות לקצת נתונים סטטיסטיים שאוכל להיאחז בהם...

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסיכון לריפלינג

הוספת תגובה

• קפלים בשתל

ד''ר נמרוד פרידמן
    12/05/2009

היי קרן,

כפי שציינת בעצמך, לא ניתן לקבוע את הגודל שנחשב בטוח אצלך ללא בדיקה.
    בחירה נכונה של שתל(ממדים, צורה וסוג הג'ל) יכולים להפחית משמעותית את הסיכון לקפלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו