שאלה על גידלה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על גידלה .
    .....
    26/06/2009

אני בת 14 , ואני יודעת שהחזה שלי עוד יגדל אבל בנתיים הוא פונה לצדדים , האם הצורה עוד תשתנה ? , עד איזה גיל בערך החזה גודל ?
    ומה אפשר לעשות כדי שהוא לא יהיה נפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על גידלה .

הוספת תגובה

• גדילת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    27/06/2009

היי,

החזה עדיין לא קיבל את צורתו הסופית והוא יכול לגדול וללהשתנות בשנים הקרובות. משך הגדילה והתוצאה הסופית לא ניתנים להערכה מראש.
    שימוש קבוע בחזיה יכול להאי את קצב צניחת החזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום(:

יוני
    22/07/2009

אני בת 13.7 והחזה שלי הוא 70B אני יודעת שהחזה שלי עוד יגדל אבל עם יש לי ורידים כחולים כאלה על החזה והחזה כול הזמן דופק מה זה אומר?(:

ועוד משהו עד איזה גיל החזה גודל?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדילת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    22/07/2009

היי,

גדילת החזה מלווה גם בהרחבת כלי דם ולכן את רואה ורידים כחולים. את מרגישה את פעימות הלב ולא את זרימת הדם בתוך החזה הגדל.
    החזה גדל במשך מספר שנים וקצב הגדילה שונה מנערה לנערה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו