מה שואלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שואלים
    ג'וליה
    03/07/2009

שלום,
    אני בת 25 והחלטתי שנמאס לי להתבאס מהחזה הקטן שלי כל פעם שאני הולכת לים או קונה חזייה עם ריפוד.
    אני מחפשת מקום טוב ובטוח לעשות בו את הניתוח ובשביל זה רציתי לשאול מה אני צריכה לבדוק לפני שאני בוחרת? איך אני מוודאת שהרופא טוב ומנוסה, שהמקום טוב ובטוח? מה לשאול בכל הפגישות יעוץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה שואלים

הוספת תגובה

• מה שואלים

ד``ר רונן גלזינגר
    04/07/2009

דפנה שלום
    דבר ראשון חשוב לוודא שהרופא הוא מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית (ניתן לברר בקלות באתר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית).
    כדאי לשמוע מחברות שעברו אצלו ניתוח לגבי המקצועיות ובעיקר לגבי היחס גם לאחר הניתוח.
    בפגישה עם המנתח לראות שהוא אכן מבין מה בדיוק את רוצה ולא שהוא מחליט בשבילך מה כדאי לך שהרי את היא זו שצריכה להמשיך לחיות עם החזה החדש.
    האם הסביר לך בפירוט לגבי הניתוח והסיבוכים שעלולים להיות (אין ניתוח ללא סיכונים כלל).
    הכימיה שנוצרת בינך לבין המנתח היא חשובה.
    האם המנתח זמין וקרוב לאזור מגורייך במידה ותהיה בעיה לאחר הניתוח.
    בקשי לדבר עם נשים שעברו ניתוח דומה.
    רצוי לפגוש מספר מנתחים ואז לסמוך על תחושות הבטן שלך.
    בהצלחה
    דר' רונן גלזינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו