הקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנת חזה
    ג'וליה
    22/07/2009

שלום,
    אני בת 22 עם חזה מאד גדול וגם די מלאה. אני מאד רוצה להקטין את החזה שיהיה לי יותר נוח גם להתאמן (מה שעכשיו בקושי אפשרי מבחינתי). אם אני אקטין את החזה לפרופרציות של הגוף שלי כרגע הוא עדיין יהיה גדול ואם אני אקטין לגודל שאני רוצה הגוף שלי יהיה גדול מידי ואני אצטרך לקוות שאני אצליח בדיאטה. איך מחליטים מה הגודל המתאים? בנוסף הלכתי לייעוץ אצל רופא פרטי ברמת אביב שהיה נראה מקצועי והכל אבל רצה הרבה כסף. אחר כך הלכתי לייעוץ בכללית אסתטיקה שיש לי שם איזשהי הנחה כי אני מבוטחת מושלם וגם נראה טוב, אבל אני תוהה אולי דווקא מה שיותר יקר מבטיח לי יותר מקצועיות? יש סיבה שהם לוקחים הרבה יותר כסף ואנשים הולכים לפרטיים לא?
    סליחה על כל השאלות, קצת מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנת חזה

הוספת תגובה

• הקטנת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    22/07/2009

היי לירן,

תוצאת הניתוח תלויה ברופא המנתח וביולוגיה שלך. מחיר גבוה לא מצביעה בהכרח על מנתח טוב יותר.
    מומלץ לבצע את הניתוח לאחר להגעת למשקל הגוף הסופי שלך מכיוון ששינויים במשקל הגוף ישפיעו על גודל החזה והצניחה שלו. לא ניתן לצפות שינויים אלה מראש ולכן לא ניתן לתכנן את הניתוח כך שייתקן את השינויים הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו