מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזהלא משנה05/08/2009
אני בת 14 עוד מעט ויש לי חזה קטן יחסית לכל החברות שלי ,
אבל עדיין יש לי חזה , אבל הוא נופל וקצת נוטה ללכת לצדדים ,
אני הייתי רוצה חזה עומד ועגול יפה וגדול קצת , האם זה ישתנה לי במשך הזמן ?
והאם ספורט קשור לצורת החזה ? אם לא , אז מה ? המשקל ? כי אני מאוד רזה לגילי ,
אבל מאוד מאוד גבוהה . לגילי איך אפשר לשנות את צורת החזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת אומרת כאילו אם החזה
לא משנה05/08/2009קטן ונוטה לצדדים ונופל , איך אפשר פשוט להרים אותו ?
מה זה הזמן ? או ספורט נותן לו צורה ? או שיש כאלו שאומרים
שפשוט אם הידיים את לוקחת את החזה ומביאה אותו קרוב אחד לשני ,
מה איך אפשר פשוט לעגל אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצורת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן05/08/2009היי,
החזה עדיין לא קיבל את צורתו הסופית ומראהו יכול להשתפר בעתיד.
חזיה טובה יכולה לעזור אולם לא ניתן לשנות את צורת החזה ללא ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אז זאת אומרת
לא משנה06/08/2009שלא תיהיה לי צורה עגולה עומדת ויפה טבעי , רק צריך ניתוח בשביל זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמראה החזה
ד''ר נמרוד פרידמן06/08/2009זה אומר שעדיין לא ניתן לדעת את הצורה הסופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?