מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנה חזה בעקבות כאבי גבג'ניפר10/08/2009
שלום.
אני בת 34, אחרי 2 לידות.
עוד בצעירותי החזה שלי היה שופע למדי וחייתי לי בסבל שקט למדי עם מידה 75 DD
היום, אולי בעקבות הלידות או שינויים אחרים שבאים בעקבות הגיל אני סובלת מאוד עם חזה 75 F.
לאחרונה פצחתי בדיאטה והורדתי כ-10 קילו ממשקל גופי, אך החזה נשאר בשלו. ולא ירד מהמידה.
אני לא יכולה לומר שאני מאוד מאוד רזה היום. אבל אני בהחלט לא שמנה.
החזה מציק לי מאוד והשקעים שבכתפיים הולכים מעמיקים.
נשאלת השאלה - האם הרזיה נוספת תקל עליי או שמא נגזר עליי לחיות כך לנצח או לנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה גדול
ד''ר נמרוד פרידמן11/08/2009היי ג'ניפר,
לא ציינת את משקלך ולכן קשה להעריך עד כמה יקטן החזה בעקבות ירידה במשקל. בנוסף, ישנן נשים קבות שגם לאחר ירידה משמעותית במשקל, עדיין החזה מכביד עליהן.
במקרה בכזה, הפתרון הוא ניתוח הקטנת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
ג'ניפר16/08/2009גובהי הוא 1.70
משקל 67.
בתכנון הכולל אני אמורה להסיר עוד 6 או 7 קילו ממשקלי.
אני די דקיקה כרגע, ונראה כאילו הקילוגרמים האלו ירדו אולי מאזור הבטן. ואני ממש תוהה.
האם יש עוד סיכוי שגם החזה יקטן.
האם החזה קטן אחרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי במשקל
ד''ר נמרוד פרידמן17/08/2009היי ג'ניפר,
האזורים מהם יורד המשקל שונים מאחד לשני ולכן לא ניתן לדעת כיצד גופך יגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?