מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה שטוח לחזה קטןגילי30/08/2009
היי :)
אני מידי פעם חושב על לעשות ניתוח הגדלת חזה.... קצת עלי: אני זכר ג'נדרקוויר - על רגל אחת - בחור/ה שיש לו מגדר מתחלף, לפעמים אישה , לפעמים גבר. אני מתה שיהיו לי שדיים. (בכוונה כתבתי על עצמי בלשון זכר ונקבה, מוזמן לענות לי איך שנוח לך.)
נורא התלבטתי אם לקחת הורמונים או לעשות השתלה. כרגע אני נוטה יותר להשתלה. אשמח אם תתייחס לגופו של עיניין !!
1. אם נגיד בחורה בעלת חזה שטוח לגמרי (כמו שלי יש) עושה השתלה של שתל קטן (פרופיל נמוך או אנטומי) עם מעט CC . ומוציאה אותו מגופה לאחר זמן מה ... מה יקרה לחזה שלה ? מה קורה לעור ?
2. האם אפשר לעשות שתל , שיראה כמו ציצי שמורידים את החולצה. אבל מבעד לחולצה שיראה כמו מעין שריר (כלומר : שאני אצא כגבר אני ייראה כמו בחור, עם שרירי חזה , אבל אני עצמי אדע שיש לי שדיים מסליקון) - אני מכירה את ההשתלות לגברים שאמורים להיראות כמו שרירים. אני מעוניינת במשהו שנראה כמו שדיים, ולא כמו שרירי גבר.
איזה שתל מתאים לעיניין זה?
עלי לציין שיש לי בית חזה רחב.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן01/09/2009היי גילי,
הוצאת שתל לאחר תקופה מסויימת יכול להותיר עור רפוי. מידת הרפיון תלוייה בגודל השתל, משך הזמן שהוא היה בפנים ואכות העור.
חזה גברי שונה מחזה נשי, בין השאר, בצורת ומיקום הנפח.
בחזה הגברי הנפח העקרי ממוקם גבוה יחסית מכיוון שמקורו במסת השריר בעוד שאצל האשה הנפח ממוקם נמוך יותר בגלל שהוא נובע מנפח רקמת השד. מסיבה זו לא ניתן לצור חזה שיראה גברי ונשי בעת ובאונה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' נמרוד! ברשותך עוד משהו
גילי01/09/2009תודה רבה. ברושתך עוד משהו :
האם ניתן לעשות שתל שמיועד לחזה נשי , שתל שטוח עם קוטר רחב ?
כלומר , מבעד לחולצה יהיה קשה לראות את השד ? (קשה - כלומר אפשר לראותו אך הוא לא מאוד מובחן)
איזה שתל יש כזה? שמעתי של שתל פיתה? מה זה בדיוק? אם הוא ככ שטוח מדוע נשים שמות אותו? איפה אוכל לראות תמונות של לפני ואחרי שתל פיתה?
המון תודה לך על התשובות הרציניות !
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ד''ר נמרוד פרידמן06/09/2009היי גילי,
צר לי על העיכוב אבל שהייתי בחול במקום ללא אינטרנט.
שתל שטוח הוא אפשרות. השתל מתאים לנשים שיש להם חזה ורוצות להרחיב אותו.
אני הייתי ממליץ להשאיר את בחירת השתל להחלטת הרופא לאחר שנבדקת.
תמונות של לפני ואחרי יש כמובן הרבה (תוכל למצוא גם באתר שלי) אולם אין להן משמעות רבה מכיוון שנקודת ההתחלה היא שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?