הגדלת חזה מלפני 10 שנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה מלפני 10 שנים...
    קרן
    04/10/2009

שלום,

אני בת 33 שבועיים לפני לידת בני השלישי. בשנת 99 עברתי ניתוח להגדלת חזה (שתלי סיליקון) וחוץ מביקורות בשנה הראשונה לא הלכתי לבדוק מה קורה עם השתלים. לפני שנכנסתי להיריון האחרון, בערך בשנתיים האחרונות החזה התכווץ וניתן היה להבחין בקפלים בעיקר בצד ש החיבור בין שני השדיים. בעקבות ההיריון גדל החזה מהחלב והקפלים מן הסתם לא נראים. יש לי כמה שאלות:
    1. שמעתי שהשתלים ישנים ושהייתי צריכה להחליף אותם מזמן ... זה נכון ?
    2. האם יכול להיגרם נזק לי או לתינוק משתיית החלב שלי אם יש שם דליפה מהשתל או שצריך לבדוק לפני שאתחיל להניק?
    3. במידה ויש צורך להחליף את השתלים, האם להימנע מהנקה או לסיים אותה ואז לעבור ניתוח ??

אני מניחה שאני נשמעת חסרת אחריות אבל הייתי צעירה ומאושרת מהשינוי הפיזי, הייתי בהיי מטורף ולא חשבתי קדימה על העתיד..

אשמח לתגובה מהירה בגלל הלידה הצפויה,
    חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה מלפני 10 שנים...

הוספת תגובה

• הגדלה והריון

ד''ר נמרוד פרידמן
    04/10/2009

היי קרן ומזל טוב,

לאחר סיום בההריון וההנקה, בצעי בדיקת אולטרה סאונד של החזה ובקשי שייבדקו את שלמות השתלים.
    הנושא נבדק והוכח שאין יותר סיליקון בחלב אם שעברה הגדלה לעומת אשה מניקה שלא עברה ניתוח.
    אין דחיפות בהחלפת השתלים. במידה והם קרועים, פני להחליפם לאחר שסיימת להניק.

אני מאחל לך לידה קלה ותינוק בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו