מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםנריה06/10/2009
עברתי לפני שבוע וקצת (יום חמישי הזה זה שבועיים) ניתוח להגדלת חזה
בבית חולים האיטלקי חיפה . ניתח אותי דוקטור שהוא נחשב אחד המומחים בתחום , הרופא צילם אותי לפני שניכנסתי לניתוח וקבע שיש אי סמיטריה (למרות שהייתה אי סימטריה ממש קלה)
בניתוח הוא הכניס לי שתל אחד 600 ובשני 550
איך שיצאתי מהניתוח שחזרתי הבייתה כולם שמו לב שחזה אחד גדול והשני ממש קטן בהפרש די דרסטי, צילצתי למרפאה שבה ביצעתי ניתוח ואמרו לי שזה בסדר שזה יסתדר עם הימים ועם הזמן
עברתי את כל השישי שבת בשלום ובערב יום ראשון (ערב כיפור ) הבן שלי הקטן שהוא תינוק בעט לי בחזה הגדול אז חטפתי מכה די חזקה ונהיה לי שם יום למחרת שטף דם ממש רציני
התקשרתי שוב למרפאה סיפרתי להם שיש שטף דם רציני והבדל די גדול בין שני השדיים ושוב אמרו לי שזה שום דבר
אחרי פעמים רבות שצילצלתי למרפאה והתעקשתי להקדים את הביקורת שלי אצל הרופא הקדימו לי את הביקורת אתמול הייתי אצל הרופא התפשטתי והוא ממש נבהל אמר לי מה זה למה לא הודעת והגעת אליי עד עכשיו אז אמרתי לו שכן ניסיתי להגיע ולקבוע אליו פגישה אך ללא הצלחה ושהפקידות שלו אמרו שלרוב הבנות יש שטפי דם וזה שזה גדול קטן זה מסתדר לבד עם הימים
בכל אופן הרופא טוען שיש לי נפיחות בשד השמאלי וצריך לעשות ניקוז של שטפי הדם ואז השד יחזור לצורתו המקורית הוא אמר שזה בהרדמה כללית וקבע לי למחר ניתו חוזר בשעה 12:30
כרגע התקשר אליי הרופא טען שניסה להשיג אותי כל הערב(זה לא נכון כי הייתי זמינה ) הוא התקשר בשעה 22:00 בדיוק ואמר לי חמודה מחר אני לא ינתח אותך בסוף יום חמישי באותה השעה אמרתי לו שזה לא בסדר שיש לי בוס והוא כועס עליי הוא אמר שיפסיק לקשקש הבוס בטון ממש מזלזל סיפרתי לו שכל המשפחה שלי לחוצים לקראת הניתוח השני שלי שזה לא קל שיש לי תינוק בבית ובניתוח הראשון ממש הקאתי ולקחתי את זה לא קל אפילו חלק מהרגל שלי עדיין לא התעורר והוא אמר זה ממש לא ניתוח מה שאני עושה ושלא ילחיצו אותך .
בכל אופן הסכמתי לניתוח ביום חמישי בלית ברירה אבל אני באמת רוצה לקבל עצה מרופא נוסף כדי לדעת האם הטעות של אותו רופא או שמא באמת זה איזשהוא סיבוך
הלוא עוד באותו היום שחזרתי הבייתה כולם אמרו לי שיש הבדל ניכר בין שני השדיים
אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן07/10/2009הנפיחות נובעת ככל הנראה מהצטברות דם סביב השתל.
הטיפול הנכון הוא הוצאת הדם שהצטבר.
הפעולה נעשת בהרדמה קצרה בחדר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור נמרוד
נריה07/10/2009תודה לך על המשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
נריה07/10/2009רציתי לשאול הנפיחות יכולה להיות ממש ממש קריטית כמו אצלי ?
חזה אחד ממש למטה והשני ממש למעלה
אשמח לשלוח לך תמונה למייל פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות
ד''ר נמרוד פרידמן10/10/2009היי נריה
את יכולה לשלוח תמונה ופרטים נוספים למייל שלי.
הפרטים באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?