לד"ר נמרוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר נמרוד
    מיכל
    07/10/2009

לפני 3 שבועות ביצעתי הרמה+הגדלת חזה
    לפני הניתוח לא בוצעה הדמיה או משהו כזה רק ביקשתי שהרופא יקטין את העטרה,
    לאחר הניתוח ראיתי שזה כמעט נשאר אותו הדבר רק שהפטמות בכלל לא סימטריות אחת עגולה והשניה אליפסה חזרתי לרופא בתקווה שיתקן את שעשה אך קיבלתי תשובה ממש מזלזלת והוא לא מוכן להקטין או לסדר אותן יש לציין ששילמתי לו מעל28 אש"ח בשביל שיקטין את העטרה.
    אם אפשר את חוות דעתך בנושא אני אשמח.ממש דחוף אין לי מושג מה לעשות וכל מי שרואה חושב כמוני.
    תודה וכל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר נמרוד

הוספת תגובה

• אם אפשר לדעת

נריה
    07/10/2009

מי הרופא שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנריה

מיכל
    07/10/2009

היי נריה לא נעים לי לפרסם את שמו בפורום הזה.אגב קראתי את הבעיה שיש לך ורק שתדעי
    שחברה טובה שלי עברה אצל גוברין וממש לא הייתה מרוצה הוא חתיכת אניטפת והעבודה שלו בכלל לא משהו.הוא עושה מה שבא לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמה והגדלה

ד''ר נמרוד פרידמן
    10/10/2009

היי מיכל,

חוסר סימטריה בגודל העטרות יכול לנבוע בהתחלה מכיווץ שונה הנגרם כתוצאה ממתח שונה של התפרים.
    במידה והבעיה נותרת גם לאחר כחדשיים, ניתן לתקן זאת בניתוח.
    בכדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, מומלץ לא לבצע ניתוח נוסף באותו מקום בגוף לפני שחלפה שנה מהניתוח הראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו