מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר נמרודמיכל07/10/2009
לפני 3 שבועות ביצעתי הרמה+הגדלת חזה
לפני הניתוח לא בוצעה הדמיה או משהו כזה רק ביקשתי שהרופא יקטין את העטרה,
לאחר הניתוח ראיתי שזה כמעט נשאר אותו הדבר רק שהפטמות בכלל לא סימטריות אחת עגולה והשניה אליפסה חזרתי לרופא בתקווה שיתקן את שעשה אך קיבלתי תשובה ממש מזלזלת והוא לא מוכן להקטין או לסדר אותן יש לציין ששילמתי לו מעל28 אש"ח בשביל שיקטין את העטרה.
אם אפשר את חוות דעתך בנושא אני אשמח.ממש דחוף אין לי מושג מה לעשות וכל מי שרואה חושב כמוני.
תודה וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר לדעת
נריה07/10/2009מי הרופא שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנריה
מיכל07/10/2009היי נריה לא נעים לי לפרסם את שמו בפורום הזה.אגב קראתי את הבעיה שיש לך ורק שתדעי
שחברה טובה שלי עברה אצל גוברין וממש לא הייתה מרוצה הוא חתיכת אניטפת והעבודה שלו בכלל לא משהו.הוא עושה מה שבא לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמה והגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן10/10/2009היי מיכל,
חוסר סימטריה בגודל העטרות יכול לנבוע בהתחלה מכיווץ שונה הנגרם כתוצאה ממתח שונה של התפרים.
במידה והבעיה נותרת גם לאחר כחדשיים, ניתן לתקן זאת בניתוח.
בכדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, מומלץ לא לבצע ניתוח נוסף באותו מקום בגוף לפני שחלפה שנה מהניתוח הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?