מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוף !מעין18/10/2009
אז ככה..
אני בת 17 בסך הכל ועם שדיים אסמיטריות באופן שבולט לעין ומפריע לי מאוד אישית וגורם לי להיות חסרת ביטחון ליד אנשים ובכלל מפריע לי בלבוש
מרוב בושה אני שמה גרביים בחזיה בשד הקטן יותר.
אני לא יודעת מה לעשות, למי לפנות, ואיך.
עוד חודש יש לי צו ראשון ואני אצטרך להתפשט מול הרופאה שם
אני מפחדת שזה יוריד לי בפרופיל של הצבא וחוץ מזה אני מתביישת נורא להתפשט, ואפילו רק לעמוד עם חזיה כי זה נורא בולט!
תעזרו לי אני בדיכאון :(
אני באמתץ לא יודעת למי לפנות כדי שיעזור לי וכמה ניתוח עולה לעשות דבר כזה..
אני נורא ביישנית וגם מתביישת להגיד את זה לאמא שלי והאמת שאני לא יודעת אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני חייבת עזרה, ואם אתם לא יכולים לעזור לי אז לפחות תתנו לי פורום אחר שאליו אני אוכל לפנות עם השאלה שלי. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה לא סימטרי
ד''ר נמרוד פרידמן18/10/2009היי מעין,
אין סיבה לבושה וחוסר הבטחון מכיוון שניתן כיום להשיג שיפור עצום בניתוח.
ניתחתי בנות רבות, גם בגילך, והן מאושרות וחשות בטוחות בגופן ובעצמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
מעין20/10/2009תודה רבה על העידוד ולפי התמונות אני רואה שבאמת יש שיפור אמיתי וזה מדהים!
אם אפשר לשאול כמה ניתוח בסגנון הזה עולה?
ואם אתה לא יכול לענות לי אז אפילו אני אתן לך את האימייל שלי ותכתוב לי.
אני פשוט מעוניינת ממש לעשות את הניתוח הזה עוד שנה בגיל 18 ואני רוצה לדעת מחירים פחות או יותר.תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חזה
ד''ר נמרוד פרידמן20/10/2009היי מעין,
מאחר וכל תיקון חזה אסימטרי הוא יחודי ושונה, לא ניתן לתת הערכת מחיר ללא בדיקה.
תוכלי למצוא את פרטי ההתקשרות דרך האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?