מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנת עטרהרעות23/11/2009
שלום רב, תודה מראש על כל מענה
יש לי חזה בגודל לא קטן ולא גדול, גודל שאני מרוצה ממנו, אך הפטמה כולל העטרה מכסה לפחות 30 אחוז מהשד היא בגודל 7 על 7 ס"מ אם לא יותר. החזה כולו בסופו בגודלו של קוטר הפטמה (כלומר כל ולה היא הסיום של השד). עקב גודלן הן מתקשות להזדקר, כאשר הן כן זקורות כל העור בעטרה מתכווץ והן נראות סדוקות מאוד, אך מגיעות לגודל נורמלי לפחות, אני מסתדרת עם המראה שלהן כשהן זקורות אך לרוב הן לא.
האם יש ניתוח או פרוצדורה להקטנת העטרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן23/11/2009היי רעות,
ניתן בהחלט, בניתוח לא מסובך, להקטין את העטרה.
הפעולה מבוצעת בחתך בגבול העטרה, כך שלאחר תום תהליך ההחלמה, הצלקות לא מהוות בעיה אסתטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!עוד כמה שאלות בעניין העטרה
רעות23/11/2009ראשית כל תודה רבה על התגובה המהירה והמשמחת!
אם מותר לי לשאול,האם זו פעולה כירוגית מקומית או שמדובר בניתוח פלסטי של ממש.
גם מבחינת עלות, מכוון שאני סטודנטית איני יכולה להרשות לעצמי ניתוח פלסטי.
ומה קורה לפטמה כאשר היא רוצה להתככווץ אחרי הניתוח? היא מתכווצת עם פחות עור מסביבה פשוט?
בנוסף האם זה פוגע בהנקה בעתיד.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת עטרה
ד''ר נמרוד פרידמן24/11/2009היי רעות,
מדובר בפעולה כירורגית שיכולה להעשות בהרדמה מקומית.
לא אמור להיות שינוי בתחושה או בכיווץ העטרה. גם היכולת להניק לא אמורה להפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?