מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה וכאביםמירי27/11/2009
שלום רב יש לי מספר שאלות הראשונה בניהם מה ההבדל בין פלסטיקאי כירורג לבין פלסטיקאי לא כירורג
2.לפני 6 ימים עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר וצד ימין שלי חזר לתפעל רגיל ללא כאבים למרות הצד השמאלי שלי שאני נורא סובלת מכאבים והוא עדיין נפוח יותר מצד ימין ניראה לי שאני מרגישה את הכאב יותר מהשריר כמו לחץ בשריר כל תזוזה ובמיוחד כשאני מתרוממת מהמיטה ממש כואב האם זה נורמלי תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן28/11/2009היי מירי,
אין דבר כזה "פלסטיקאי שריננו כירורג". הגדרת ההתמחות היא "מומחה לכירורגיה פלסטית". כירורג בלבד איננו מומחה לכירורגיה פלסטית.
לעיתים קרובות צד אחד יותר כואב מהצד השני אבל אם הוא גם יותר נפוח, יתכן שיש הצטברות של דם סביב השתל. אני ממליץ כי תפני לכירורג הפלסטי שניתח אותך (אני מקווה שאכן נותחת על ידי פלסטיקאי) לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירי28/11/2009קודם תודה על תשובתך והאמת שהחזה השמאלי שלי יותר נפוח טיפה לא בהיסטריה והרופא אמר שלכל אישה יש אי סימטרייה בשדיים והחזה השמאלי שלי הוא הצד הקטן יותר ולכן אני סובלת יותר בצד הזה האם זה נכון ודרך אגב המנתח שלי הוא ריגלר אברהם מכיר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
מירי28/11/2009אם היתה היצטברות של דם סביב השתל הוא כבר היה אמור לראות את זה בבדיקה הראשונה אני חושבת כי הוא אמר שהכל מושלם וברור שליפני שנותחתי עשיתי בדיקה על הרופא וגם הגעתי אליו דרך מישהי שעתה אצלו סתם לא הייתי עושה אצלו רק עניין אותי כי תמיד דיברו על עניין הכירורג ו2. האם זה נכון שאני יכולה לחזור לעשן אחרי 4 ימים ותודה רבה לך על תשובותייך זה תמיד מעניין לשמוע מה עוד רופאים חושבים כי שמתי לב שלא כל אחד חושב אותו הדבר תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן29/11/2009במידה ויש הצטברות דם, בשלב זה את כבר אמורה לראות סימנים כחולים בשד ומתחתיו.
הפסקת עישון יכולה לעזור בהחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?