מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהורד06/12/2009
ד"ר ערב טוב.
עברתי הגדלת חזה לפני כשישה ימים.
על גבי המכתב שיחרור הודבקו שתי מדבקות של השתלים.
השתלים הינם של חברת אלרגן ומופיע הכיתוב MHP-300.
שאלתי היא האם ניתן ללמוד מכך שהשתלים שהושתלו לי הינם בעלי פרופיל גבוהה(HP)?.
אודה לתשובתך.
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלי CUI
ד''ר נמרוד פרידמן07/12/2009היי ורד,
השתלים הללו מיוצרים תחת השם של אלרגן.
מחירם נמוך יותר מהשתלים העגולים של אלרגן מסידרת אינספירה וגם האחריות עליהפ מצומצמת יותר.
את צודקת לגבי האותיות, אכן מדובר בשתלים בפרופיל גבוה.
האם לא ידעת לפני הניתוח באיזה סוג שתלים ומה גודלם לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה
ורד08/12/2009המנתח טען לפני הניתוח שהוא לא יכול לומר לי באיזה שתל של איזה חברה הוא ישתמש כיוון שזה תלוי במבנה החזה שלי ורק במהלך הניתוח הוא ידע איזה שתל מתאים לי(לטענתו המידות מבחינת רוחב השתלים שונה מחברה לחברה)
מה שכן סוכם מראש הם נפח השתל ושהוא יהיה בפרופיל נמוך וזאת כיוון שביקשתי מראה מה שיותר טבעי
לצערי אני מבינה שהוא השתמש בפרופיל גבוהה
אשמח אם תוכל להסביר לי מה משמעות העובדה שלשתלים אלו היקף אחריות נמוך יותר ביחס לשתלים האחרים של חברת אלרגן
תודה מראש
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים
ד''ר נמרוד פרידמן08/12/2009היי ורד,
לשתלי אינספירה של חברת אלרגן יש את המגוון הגדול ביותר של דגמים שאני מכיר מכל החברות (ואני לא עובד בשביל החברה). השתלים מגיעים בארבע דרגות גובה ומגוון עצום של מידות רוחב (במידות השכיחות יש דגם נוסף כל 0.25 ס"מ רוחב).
אני בוחר עם האשה את השתלים בהם אני משתמש לפני הניתוח והאשה יודעת במדויוק אזה שתל היא מקבלת, אבל לכל רופא יש את השיטות והגישה שלו.
לשתלים בסדרות העילית של אלרגן (אינספירה - עגולים, 410,510 - אנטומיים) יש אחריות נרחבת שמשמעותה היא שלא רק שיש אחריות החלפה לכל החיים במקרה של קרע אלא שבעשר השנים הראשונות, החברה מכסה גם את עלות חדר ניתוח. הרחבת אחריות זו מראה, לדעתי, שהחברה מאמינה מאוד במוצר שלה והיא לא סבורה שהיא תצטרך לשלם את הסכום הזה לעיתים קרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?