מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה שתלים מומלציםחסויה30/12/2009
שלום ..אני מעוניינת בהגדלת חזה..( חלום מגיל 17 -שנדחה בגלל סיבות שונות)אך היום בגיל 36 אני לא מוכנה לוותר יותר לעצמי !!!
רציתי לדעת איזה סוג שתלים מומלצים היום עגולים ,אנטומים,של איזה חברה ?קבעתי פגישת יעוץ בשתי מרפאות שמפרסמות את עצמם ברדיו .(לעוד שבוע).איך אפשר לדעת מי אמין יותר??האחת מבצעת את הניתוחים ברמת אביב והשנייה בבת-ים.
מה עלות של הגדלת חזה בלבד? וכמה זמן החלמה דרוש? (אני עובדת פיזית במסעדה בישולים,דלפק,הגשה כלים וכו'..) הזמן היחיד הוא פסח הקרוב שבו יש לי 11 ימים
תודה מראש...........
נ.ב.
מה הסיכוי שניתוח כזה מסתבך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן30/12/2009היי,
תוצאת הניתוח תקבע על ידי הרופא המנתח, מיומנותו ונסיונו. אין שום קשר בין כך ובין החברה שמעסיקה אותו ויכולת הפרסום שלה.
אני ממליץ לקבל את ההחלטה היכן לעשות את הניתוח לפי הרופא ולא לפי החברה שמעסיקה אותו. הרופא הוא זה שאמור לטפל בך ולא חברה ששקוליה הם מסחריים בלבד.
תמיד יש חשש ששקולים מסחריים יגרמו לבחירה בשתלים טובים פחות או בחדר ניתוח איכותי וזול יותר.
עלות הגדלה בלבד הוא 15000-20000 ש"ח זמן ההחלמה הוא מספר ימים אולם במידה ואת עובדת עבודה פיסית משמעותית, יתכן ושבועיים מנוחה הוא זמן ראלי יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות..
חסויה05/01/2010שלום ..
אז כך לאחר פגישת יעוץ בשתי מרפאות שונות ובדיקה שהם ביצעו לי על הגדלת חזה (צד שמואל שלי קטן יותר ואצטרך 2 שתלים בגדלים שונים) הייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבל חוות דעת שלכם על אותם רופאים מי מומלץ יותר ..לי נראה שכבר עשיתי את ההחלטה אך חשוב לי לשמוע מכם...
האחד פרופסור (היה מנהל מחלקת כירוגיה פלסטית בהדסה עין כרם-והשני עובד\עבד בבלינסון פתח תקווה) אם יורשה לי לרשום את שמם ?????אעשה זאת בברכה!
תודה מראש........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות
ד''ר נמרוד פרידמן06/01/2010שוב שלום,
מטרתי בפורום היא לספק מידע בכירורגיה פלסטית.
מסיבות מובנות אני נמנע מלחוות דיעה על רופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה07/01/2010תודה על הכנות
עוד דבר........ אשאל זאת בצורה שונה מה עדיף מרכז רפואי או בית חולים ?? אם אני עוברת ניתוח וחלילה קורה משהו והעניין מסתבך האם במרכז רפואי יכולים לטפל בכל או.. שעדיף לעבור את הניתוח בבית-חולים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפה להנתח
ד''ר נמרוד פרידמן07/01/2010היי,
הבחירה החשובה ביותר היא של הרופא המנתח.
הוא זה שיקבע את איכות התוצאה ואם את סומכת עליו אז את יכולה לסמוך שהוא בחר במקום הנכון לעשות את הניתוח.
במרכז רפואי יכולים לטפל בבעיות הרגילות ואם יש משהו חריג במיוחד, תמיד ניתן להעביר את המטופלת לבי"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממליצה
arh,18/01/2010עברתי הגדלה לפני שנתיים,
הגדלה מוצלחת הגודל מדהים! זה גם חלום שלי מאז שהייתי קטנה.
לכל בנות המשפחה היה חזה מלבדי.
היום למרות שזה יפה אני יודעת שזו טעות, תמיד תרגישי שזה לא שלך, לא נעים להיות בסביבה של אנשים שמדברים על ניתוחים.
ישנם הרבה תופעות כמו עקצוצים ורגישות יתר, גם לאחר תקופה ארוכה.
לא כולם טורחים להגיד שתצטרכי כל חייך להיות עם חזיות שצריכות לתפוס את החזה.
ולמישהי שיכלה והייתה הולכת בלי כלום או עם גופיות חצי זה ממש קשה.
כל פעם שהבן זוג שלך יגע בך זה לא באמת בך.
חיכיתי הרבה לניתוח הזה וחבל שעשיתי אותו.
בנוסף אני מכירה משהי שעשתה איתי באותו היום ונפל לה רק שד אחד אחרי תופה מאוד קצרה!
תחשבי על זה ממש לעומק, אני חשבתי שחשבתי על זה אבל בעצם לא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ...אבל
חסויה23/01/2010תודה על הכנות אך אשמח לשמוע יותר ..
מה הגודל שעשית? איפה נותחת?
האם הרגישות בחזה/ פטמות נפסקו?
האמת שכל מי שנותחה שאני מכירה מספרת רק טוב לכן חשוב לי לשמוע גם הפוך..
למרות שכבר קבעתי לעוד חודשיים ואני מחכה לזה בקוצר רוח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למתלבטת
אופי24/01/2010שלום לך
אני עברתי לפני 4 חודשים ניתוח הגדלת חזה אצל ד"ר בורנשטיין
שמתי בכל צד 310 cc ואני מאוד מאוד מרוצה מהתוצאה החזה שלי הכי יפה בעולם
הוא בגובה המתאים בגודל המתאים הוא פשוט מושלם.
בורנשטיין לוקח בסביבות 17000-19000 וזה שווה כל שקללללץ
הוא פשוט מלך הסיליקון! אני ממליצה עליו בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויה24/01/2010תודה לך !!
זה רק גורם לרצות כבר לעבור את הניתוח..
זה יקרה בקרוב...... כמובן שאגיב אחרי..
זה בערך הגודל שאני רוצה לעשות.
האם אצלך הניתוח הוא מתחת או מעל השריר? וכמה זמן אחרי חזרת לעבודה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...!!
אופי25/01/2010לי היה בעיה בחזה. שד אחד שלי היה בהרבה יותר גדול מהשני והחזה שלי הוגדר כגודל בינוני ובמצב כזה לא מתאפשר להכניס את השתל מתחת לשריר. אז בהתיעצות המנתח אמר לי שהוא יאלץ להכניס לי אותו מעל השריר ואני בהתחלה שמחתי כי כאשר השתל ממוקם מעל השריר הכאבים הם כאבים בהרבה יותר קלים וזמן ההחלמה הוא קצר אבל לאחר שקראתי וביררתי הבנתי שעדיף שהשתל יהיה מתחת לשריר מכיוון שדבר ראשון השריר הוא מעין חזיה והוא מחזיק לך את השתל מפני הנפילה שבאה עם השנים דבר שני כשהשתל ממוקם מעל השריר יכולים להופיע גלים על החזה והדבר שהכי פחדתי ממנו זה התופעה שנקראת "קופסיות" שכאשר השתל ממוקם מעל השריר הסיכויים שהגוף ידחה את השתל הם גבוהים יותר ומזה הכי פחדתי כי ברגע שחס וחלילה הגוף דוחה את השתל זה מצריך ניתוח חוזר להוצאת השתלים(שלא נדע). רק כשניכנסתי לניתוח הרופא ראה שהוא כן יכול להכניס לי את השתל מתחת לשריר (לכן הוא לא מתחייב למיקום השתל)
אני לא ישקר לך הכאבים הם כאבים חזקים מאוד את לא תישני שבוע אם לא יותר.אבל זה אינדיוידואלי אני אחרי 5 ימים הייתי כמו חדשה אבל חברה שלי לעומת זאת רק אחרי חודש קמה מהמיטה. את הולכת לעבור שבוע קשה אבל שזה לא יפחיד אותך אני סבלתי מאודדד במשך שבוע אבל היום אני הכי מאושרת בעולם והכי שלמה עם עצמי והייתי עושה את הניתוח הזה גם עוד 5 פעמים וסובלת את הכאבים האלה . אני ממליצה לך להיצטייד באופטלגין נוזלי תיקני לפחות 3 בקבוקים תיקחי כל שלוש שעות זה יציל אותך אני אישית זה מאודדד עזררר ליץ לפי דעתי תיקחי משהו כמו שבוע וחצי חופש מהעבודה אבל עדין זה תלוי איך תיקחי את זה כל שאלה שיש לך את יכולה לשאול אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה עידוד!!!
חסויה25/01/2010תודה רבה לך!!!
מחר יש לי פגישה שניה עם הפרופסור שינתח אותי כולי התרגשות!!!
בעזרת השם טפו טפו. ושהכל יעבור בשלום... אני אמורה לעבור זאת ב3\26 ויהיה לי רק שבוע חופש (כל פסח) בעלי מת מפחד ואני זאת שמעודדת אותו ..את נותנת לי כוח ועוד יותר רצון להיות כבר אחרי..(במשפחתי המורחבת אמא,אחיות, אף אחד לא יודע הם יהיו בשוק בפסח).
אני יעדכן בהמשך...תודה רבה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך בהצלחה..
אופי26/01/2010אין על מה בכיףף... אני מקווה שזה יעבור בלי שום בעיהה
את תעברי את זה ואחכ תיראי שכשתיסתכלי על החזה שלך הכאב יתגמד לעומת היופייי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה27/01/2010היי ..
גם לי יש הבדל בחזה ואצטרך שתלים בגודל שונה!!
האם לאחר הניתוח יש עדיין הבדל ?או שזה מתאזן??
בקיצור הכל סגור ושולם ..עכשיו ההמתנה אני מרגישה כמו ילדה קטנה כולי התרגשות!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אופי31/01/2010ברור שזה מתאזןןן לי יש בצד אחד 310 ובצד שני 330 אל דאגה! שיהיה לך בהצלחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסויה28/02/2010היי
השבוע עברתי בדיקת ממוגרפיה למרות שלפי הגיל זה מוקדם ( 36)אך הומלץ לי לפני הניתוח לעבור..כאשר עשיתי את הבדיקה שאלתי שם האם אני אצטרך שוב להגיע אחרי הניתוח.. ונאמר לי שפעם בשנה רצוי... אך עם שתל הבדיקה שונה.. וצריך להזיז את השתל ע"מ לעבור את הצילום.. האם זה לא גורם נזק-- תזוזה של השתל ממקומו?
ועוד שאלה האם לאחר ניתוח צריך לקחת אנטיביוטיקה????ואיזה?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוגרפיה
ד''ר נמרוד פרידמן28/02/2010היי,
החלטה על ביצוע ממוגרפיה קשורה לשיקולים של גילוי מוקדם של סרטן שד בלבד ויש הנחיות ברורת של משרד הבריאות לגבי הגיל בו מומלץ לבצע את הבדיקה.
אין צורך בבדיקת ממוגרפיה בגילך במידה ואין סיבות מיוחדות לכך. מאותה סיבה גם אין צורך בממוגרפיה לאחר מכן בגלל הניתוח.
ממוגרפיה לא גורמת לנזק או תזוזה ש לשתל.
האנטיביוטיקה החשובה היא זו שניתנת מיד לפני הניתוח. יש חשיבות פחותה לזו שניתנת לאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן..
חסויה28/02/2010מתי לפני הניתוח נותנים אנטיביוטיקה???
כמה שעות לפני ..או כמה ימים לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
ד''ר נמרוד פרידמן28/02/2010האנטיביוטיקה ניתנת על ידי הרופא המרדים מיד לפני הניתוח, דרך הוריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך..
חסויה01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
חסויה04/03/2010שלום לך..
רציתי לשאול..אני כ3 שבועות לפני ניתוח להגדלת חזה אך ביום הניתוח אני אמורה לקבל מחזור האם זה מפריע למהלך הניתוח ??
אני לא לוקחת גלולות או כל דבר אחר... המחזור אצלי סדיר כל 26 ימים.
אשמח לתשובה אני די לחוצה מהעניין...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח במחזור
ד''ר נמרוד פרידמן04/03/2010שוב שלום,
לעיתים יש יותר נטיה לדימום באזור הניתוח בימי נמחזור. פרט לכך אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?