מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצותנטלי31/01/2010
שלום...אני בתקופה האחרונה חושבת הרבה על הגדלת חזה......אבל אני חוששת מכל הסיכונים..ממה שיכול להיות...זה שאחרי הניתוח אני אתחרט כי בסה"כ הרבה אומרים לי שהחזה שלי פרופורציונלי לגובה שלי(אני 1.54) אבל אני מרגישה שהוא קטן מדי...
אני תוהה אם יש מישהי שבאמת מתחרטת על זה שהיא עשתה את הניתוח וממליצה לי להסתפק עם מה שיש לי ? ...אני אשמח גם לקבל תגובות בעד ניתוח..
אני פשוט מאוד מפחדת שאני לא ארגיש שבן זוגי ייגע לי בחזה או שאני אסתכל עליו וארגיש שזה היה מיותר...
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות
ד``ר רונן גלזינגר02/02/2010נטלי שלום
אף אחד לא יכול להמליץ לך איך תרגישי. הגדלת חזה אמורה לשפר את דימוי הגוף שלך, את הרגשתך עם עצמך. אם את מרגישה לא נוח עם גודל החזה שלך אזי הניתוח יכול לשפר הרגשה זו. אין מידה אחת של חזה "פרופורציוני", בתוך הפרופורציה יכול להיות חזה גדול יותר או קטן יותר ועדיין להיות פרופורציוני. מניסיוני בד"כ לאחר הניתוח באם יש מחשבה שנייה היא: " למה לא עשיתי גדול יותר" ולא זכורים לי מיקרים של כאלה שרצו חזה קטן יותר. אבל בסך הכל זו החלטה שלך. אם תיגשי למנתח פלסטי הוא ישמח לקשר אותך עם בנות שעברו ניתוח שיכלו לספר לך על הרגשתן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטלי ... :)
ליאור15/03/2010אני אשמח לשתף אותך בהרגשות... אולי תתחברי אליהן :)
עברתי ניתוח לפני שבוע וגם אני כמוך הרגשתי בסדר עם הגוף שלי... אני 1.67 והיה לי חזה יחסית קטן אבל לא לגמרי.. אהבתי אותו אבל הרגשתי שאני אהיה יותר שלמה אם יהיה לי חזה יותר גדול.. שהוא יהיה יותר פרופורציונלי לגוף שלי. בערך מכתה י' רציתי כבר לעשות את ההגדלה ורק עכשיו עשיתי כשאני בת 21.. ביום יומיים הראשונים אחרי הניתוח התרגשתי...זה לוחץ נורא ואם את לוקחת תמשככי כאבים את בקושי תרגישי כאב (עשיתי מתחת לשריר 350), אחרי יומיים ההתרגשות ירדה קצת.. כי בתכלס את בקושי יכולה לזוז... את מוגבלת פיזית ואם את עושה תנועה קצת יותר מהר זה כואב טיפה.. את מרותקת לבית את תהיי חייבת שיהיה שם מישו שיעזור לך כי לבד זה יהיה ממש קשה.... אחכ בא לי השלב שקצת הרגשתי שאולי זה במת היה מיותר אולי לא במת הייתי צריכה אתזה כי בתכלס אהבתי תחזה שלי... אולי השהייה הזאת בבית חירפנה אותי.. אבל בכל הזמן הזה אני אומרת לעצמי שעוד שבועיים אני ארגיש יותר טוב המצב יהיה יותר טוב... ובמת ככל שעובר הזמן את מתחילה להרגיש יותר טוב ופחות לחץ באזור והכל מתאזן לאט לאט... אבל צריך סבלנות לזה.. וסביבה תומכת.... לי הכי עזר החברות שעודדו אותי.. חברה אחת שלי עשתה ניתוח אצל אותו המנתח והיא בכלל מעודדת אותי כל יום ואומרת לי שיצא יפה ושלא צריך לדאוג והכי חשובה היתה אמא שפינקה אותי ממש כי היא היתה לצידי כל הזמן... לפחות בימים הראשונים חח שזה די הכי קריטי..
אז לסיכום.. עכשיו שאני אחרי הניתוח אני יכולה להגיד לך שאם הייתי יכולה לחזור אחורה אז לא הייתי עושה תניתוח. אבל מה שכן אם תעשי את לא תתאכזבי חודש לאחר הניתוח :) אם תרצי את מוזמנת לפנות אלי עוד חודש ואני אשמח לספר לך מה עובר עלי אז אם זה יעזור לך לגבש דעה על הכל יותר טוב.... בהצלחה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?