מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה טובולריענבר10/02/2010
שלום דר רציתי לשאול אותך מספר שאלות ,אני בת 18 גובה 170 משקל 66 בעלת חזה טובולרי מקרה לא טרגי במיוחד(שמתי תמונה של שדים דומים לשלי) עכשיו אני רוצה לעבור הגדלת חזה ואני רוצהה להגדיל בשתל בינוני 360 מעל השריר רציתי לשאול:
1 מדעך על הנתונים הללו ואם הם מתאימים לי לנוכח הבעיה שלי?
וגם רציתי לשאול עוד דבר אני לפני גיוס ויהי לי גג חודשים להחלים לפני טירונות בגלל זה אני רוצה לעשות מעל השריר אך שמעתי שהשיטה הזו לא טובה בכלל לכן ריציתי לדעת מדעך לגבי מיקום שתל מעל השריר ואם באמת זה מצריך ניוח חוזר בעוד מספר שנים ? (גלים משו כזה צניחה ... )
3ואם בחזה טובלרי שהבסיס שלו צר מאוד ועטרה מוגדלת צורת קונוס נפול במקצת מצריך שימוש בשתל מעל השריר ?4.
4.מהיא השיטה של "חצי חצי" מאתה חושב עליה והאם הכאבים פחותים והחלמה מהירה יותר ואני רוצה להדגיש שראיתי הרבה תמונת של חזה מתחת לשריר והוא יצא מוכער ולא טבעי יש לז איזהשהוא גורם או שאני סתןם מדמינת ..
התמונה היא רק של פורט בפרופיל הוא נראה בצורת קונוס משושלש כזה
אשמח אם תענה לי בהקדם האפשר י תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן10/02/2010היי ענבר.
לא ניתן להחליף את היעוץ וההתאמה האישית בשאלות אינטרנט. זו השיטה הטובה ביותר לבלבול ואי הבנות.
בחירת שתל על סמך נפח בלבד ללא מדידות ובדיקה היא טעות.
חדשיים מהווים זמן מספיק להחלמה לאחר הניתוח.
מקום השתל תלוי בנתונים שלך וניתן לקבוע זאת רק לאחר בדיקה.
איכות התוצאה הסופית לא נקבעת על ידי מיקום השתל אלא על ידי המבנה שלך ומיומנות ונסיון הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר פרידמן
ענבר10/02/2010כם אבל רציתי לשאול את דעתך לגבי מיקום השתל בכללי והאם באמת שתל מעל השריר נחשב לדרך לא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום השתל
ד''ר נמרוד פרידמן11/02/2010שתי השיטות טובות וחשוב להתאים את השיטה הנכונה לכל אישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?