הגדלת חזה טובולרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה טובולרי
    ענבר
    10/02/2010

שלום דר רציתי לשאול אותך מספר שאלות ,אני בת 18 גובה 170 משקל 66 בעלת חזה טובולרי מקרה לא טרגי במיוחד(שמתי תמונה של שדים דומים לשלי) עכשיו אני רוצה לעבור הגדלת חזה ואני רוצהה להגדיל בשתל בינוני 360 מעל השריר רציתי לשאול:

1 מדעך על הנתונים הללו ואם הם מתאימים לי לנוכח הבעיה שלי?

וגם רציתי לשאול עוד דבר אני לפני גיוס ויהי לי גג חודשים להחלים לפני טירונות בגלל זה אני רוצה לעשות מעל השריר אך שמעתי שהשיטה הזו לא טובה בכלל לכן ריציתי לדעת מדעך לגבי מיקום שתל מעל השריר ואם באמת זה מצריך ניוח חוזר בעוד מספר שנים ? (גלים משו כזה צניחה ... )

3ואם בחזה טובלרי שהבסיס שלו צר מאוד ועטרה מוגדלת צורת קונוס נפול במקצת מצריך שימוש בשתל מעל השריר ?4.

4.מהיא השיטה של "חצי חצי" מאתה חושב עליה והאם הכאבים פחותים והחלמה מהירה יותר ואני רוצה להדגיש שראיתי הרבה תמונת של חזה מתחת לשריר והוא יצא מוכער ולא טבעי יש לז איזהשהוא גורם או שאני סתןם מדמינת ..
    התמונה היא רק של פורט בפרופיל הוא נראה בצורת קונוס משושלש כזה
    אשמח אם תענה לי בהקדם האפשר י תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה טובולרי

הוספת תגובה

• חזה טובולרי

ד''ר נמרוד פרידמן
    10/02/2010

היי ענבר.

לא ניתן להחליף את היעוץ וההתאמה האישית בשאלות אינטרנט. זו השיטה הטובה ביותר לבלבול ואי הבנות.
    בחירת שתל על סמך נפח בלבד ללא מדידות ובדיקה היא טעות.
    חדשיים מהווים זמן מספיק להחלמה לאחר הניתוח.
    מקום השתל תלוי בנתונים שלך וניתן לקבוע זאת רק לאחר בדיקה.
    איכות התוצאה הסופית לא נקבעת על ידי מיקום השתל אלא על ידי המבנה שלך ומיומנות ונסיון הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר פרידמן

ענבר
    10/02/2010

כם אבל רציתי לשאול את דעתך לגבי מיקום השתל בכללי והאם באמת שתל מעל השריר נחשב לדרך לא טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקום השתל

ד''ר נמרוד פרידמן
    11/02/2010

שתי השיטות טובות וחשוב להתאים את השיטה הנכונה לכל אישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו