מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהחן01/03/2010
היי
אני בת 25, כבר שנה וחצי לוקחת קורטיזון, עד היום חשבו שיש לי דלקות חוזרות בריאות (פנאמוניה אאזנופילית) לפני כשבועיים גילו שיש לי פיטריה בגוף (קנדידה) גילו ע"י טסטים על העור. מאז שאני לוקחת כדורים נגד פטריה אני סוף סוף מצליחה לרדת במינון הקורטיזון ומתחילה להרגיש טוב שזה אומר נושמת טוב והגוף לא חלש ומתעייף. אני מאוד רוצה לעבור ניתוח הגדלת חזה (ביולי אני מתחתנת) רוצה לעשות זאת לפני החתונה. האם צריך לחכות שאסיים את כל הטיפול התרופתי? אם כן, צריך להמתין שהגוף יתאושש לאחר כ"כ הרבה זמן של טיפול תרופתי? או שאפשר לעשות זאת עכשיו במקביל לתרופות?? יש לכל זה השפעה עם ההרדמה יחד? אשמח לקבל את תשובתך המקצועית. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדל חזה
ד``ר רונן גלזינגר01/03/2010חן שלום
לסטרואידים שאת לוקחת השפעה מרובה על הגוף שלך אך הבעיה העיקרית היא הפטריה עד שלא נוכל להיות בטוחים שאין עוד פטריות בראות שלך אין בכלל מה לדבר על ניתוח. לאחר מכן יש לאפשר לגוף לחזור למצבו הרגיל ולחכות לפחות חצי שנה לאחר סיום לקיחת התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?