חוסר תחושה לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה לאחר הגדלת חזה
    עדינה
    12/03/2010

שלום,
    לפני כשלושה וחצי חודשים עברתי הגדלת חזה. לאחר הניתוח, היתה רגישות יתר בפטמה בשד הימני ואילו בשד השמאלי היתה חוסר תחושה כללית ( כל השד, לא רק הפטמה). כיום, לאחר כשלושה וחצי חודשים שד ימין "הסתדר", חזרה התחושה הרגילה אך שד שמאל נותר ללא שינוי.
    במסגרת פגישת ההתייעצות שקיימתי עם המנתח טרם הניתוח נאמר לי כי התחושה חוזרת לאחר כחודשיים, אך במקרה שלי אין המצב כזה ולכן החלו דאגות בנושא שמא התחושה לא תחזור והאם יש משהו לעשות בנידון עכשיו.
    הגעתי מספר פעמים לרופא המנתח שלא ידע לתת לי תשובות חכמות ואמר לחכות למרות שעברו חודשיים כפי שאמר בפגישת ההתייעצות, אמר שזה לא קרה לו ופתאם מתח את זה לשנה ( לחכות שנה) . התופעה מאד מדאיגה אותי ומלחיצה וברצוני לדעת האם ניתן לעשות משהו עכשיו או חילופין לבדוק בדיקה מעמיקה יותר ( מלבד הבדיקה החיצונית שעשה המנתח - הסתכלות על השד ונגיעה בו ).האם התופעה מוכרת ( לא ראיתי שום התייחסות לכך באתרי האינטרנט השונים) והאם יש סיכוי שהתחושה תחזור?
    אשמח לתשובה מהירה, מאד מודאגת מאחר וגםם אין שיתוף פעולה מהמנתח ולא יודעת כל כך למי לפנות..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תחושה לאחר הגדלת חזה

הוספת תגובה

• חוסר תחושה

ד``ר רונן גלזינגר
    13/03/2010

לעיתים לאחר ניתוח הגדלת חזה קיים שינוי בתחושה בעיקר בפטמה שיכול להישאר לתמיד. אין כל דרך לשפר זאת בזמן ההחלמה כך שלא נותר לך אלא להמתין מספר חודשים ולראות אם התחושה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו