הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה
    דנה
    17/03/2010

שלום רב,
    אני אמורה לעבור ניתוח הגדלת חזה בשבוע הבא. אני אחרי 3 לידות כאשר האחרונה לידת תאומים. אני מאוד רזה (50 ק"ג, 165 ס"מ). בעבר היה לי חזה שופע. בשיחה עם המנתח הוא אומר שהיות ויש לי המון עור רפוי מעל השד, אני לא מתאימה לניתוח מתחת לשריר היות ומתחת לשריר ייצור לי מראה בועתי. קראתי המון על בעד ונגד, קראתי אפילו דעה של פרופסור שאומר שמי שלא מנתח מתחת לשריר לא יודע לעשות את זה, וכולן מתאימות למתחת לשריר. אני מאוד סומכת על המנתח (בעבר הוא היה מנהל מחלקה בבית חולים), אך חוששת מצניחה מהירה יותר של השד. הוא המליץ לי להוסיף 375 , כי הוא אומר שמנסיונו נשים מצטערות שלא עשו גדול יותר. אני די חוששת הן מהגודל והן מהעובדה שהניתוח הוא מעל השריר.
    מה אתה אומר? בלי קשר ספיציפי אליי, זה באמת נכון שכולן מתאימות למתחת לשריר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה צנוח

ד''ר נמרוד פרידמן
    17/03/2010

היי דנה,

אם יש לך כמות גדולה של עור עודף והחזה צנוח, יש להסיר את עודפי העור בניתוח הרמה. בחלק מהמקרים ניתן לבצע את הניתוח כולו בחתך סביב הפטמה בלבד.
    אני רוצה לקוות שלא הבנת נכון את אותו פרופסור מכיוון שכל מנתח פלסטי שמבצע הגדלת חזה יודע לנתח מעל או מנתח לשריר. הניתוח לא מורכב יותר ולא קשה יותר.
    יש גישות שונות בעולם לניתוח. אני מאמין שצריך להתאים כל גישה לאישה ולמבנה גופה ואני מנתח ומכניס את השתל גם מעל וגם מתחת לשריר, הכל בהתאם למבנה החזה של האישה.
    את צודקת לחלוטין בחשש שלך מכיוון שככל שהשתל גדול יותר, הוא מוסיף למשקל השד והשד יצנח מהר יותר.
    חשוב לזכור כי השתל לא מחזיק את השד ולא יכול למנוע את הצניחה אלא להיפך.
    לסכום: התשובה לצניחה היא הרמה ולא שתל גדול יותר.
    הערת אגב: אין קשר בין היות הרופא מנהל מחלקה לשעבר או פרופסור ולבין היכולת שלו לבצע ניתוחי חזה בצורה טובה.
    בתמונה המצורפת תוכלי לראות דוגמא להרמה והגדלה עם שתל קטן , כפי שהאשה בקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר

אווה
    18/03/2010

איזה שתל הוכנס לאישה בתמונה עגול או אנטומי
    עם עגול איזה גבהים וכמה סיסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו