מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהדנה17/03/2010
שלום רב,
אני אמורה לעבור ניתוח הגדלת חזה בשבוע הבא. אני אחרי 3 לידות כאשר האחרונה לידת תאומים. אני מאוד רזה (50 ק"ג, 165 ס"מ). בעבר היה לי חזה שופע. בשיחה עם המנתח הוא אומר שהיות ויש לי המון עור רפוי מעל השד, אני לא מתאימה לניתוח מתחת לשריר היות ומתחת לשריר ייצור לי מראה בועתי. קראתי המון על בעד ונגד, קראתי אפילו דעה של פרופסור שאומר שמי שלא מנתח מתחת לשריר לא יודע לעשות את זה, וכולן מתאימות למתחת לשריר. אני מאוד סומכת על המנתח (בעבר הוא היה מנהל מחלקה בבית חולים), אך חוששת מצניחה מהירה יותר של השד. הוא המליץ לי להוסיף 375 , כי הוא אומר שמנסיונו נשים מצטערות שלא עשו גדול יותר. אני די חוששת הן מהגודל והן מהעובדה שהניתוח הוא מעל השריר.
מה אתה אומר? בלי קשר ספיציפי אליי, זה באמת נכון שכולן מתאימות למתחת לשריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה צנוח
ד''ר נמרוד פרידמן17/03/2010היי דנה,
אם יש לך כמות גדולה של עור עודף והחזה צנוח, יש להסיר את עודפי העור בניתוח הרמה. בחלק מהמקרים ניתן לבצע את הניתוח כולו בחתך סביב הפטמה בלבד.
אני רוצה לקוות שלא הבנת נכון את אותו פרופסור מכיוון שכל מנתח פלסטי שמבצע הגדלת חזה יודע לנתח מעל או מנתח לשריר. הניתוח לא מורכב יותר ולא קשה יותר.
יש גישות שונות בעולם לניתוח. אני מאמין שצריך להתאים כל גישה לאישה ולמבנה גופה ואני מנתח ומכניס את השתל גם מעל וגם מתחת לשריר, הכל בהתאם למבנה החזה של האישה.
את צודקת לחלוטין בחשש שלך מכיוון שככל שהשתל גדול יותר, הוא מוסיף למשקל השד והשד יצנח מהר יותר.
חשוב לזכור כי השתל לא מחזיק את השד ולא יכול למנוע את הצניחה אלא להיפך.
לסכום: התשובה לצניחה היא הרמה ולא שתל גדול יותר.
הערת אגב: אין קשר בין היות הרופא מנהל מחלקה לשעבר או פרופסור ולבין היכולת שלו לבצע ניתוחי חזה בצורה טובה.
בתמונה המצורפת תוכלי לראות דוגמא להרמה והגדלה עם שתל קטן , כפי שהאשה בקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר
אווה18/03/2010איזה שתל הוכנס לאישה בתמונה עגול או אנטומי
עם עגול איזה גבהים וכמה סיסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)