מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יום אחרי ניתוחחסויה27/03/2010
היי...ביום שישי עברתי ניתוח הגדלת חזה..כאשר נחתך לי וריד תוך כדי הניתוח וכעבור 3 שעות רק יצאתי מחדר הניתוח.
אני נמצאת עם נקז בשד שהסתבך כמה זמן אני אמורה להשאר עם זה?? האמנם אני בקשר עם המנתח ורק הבוקר שוחררתי אך הייתי רוצה לשמוע עוד דעה וכמה זמן התפרים אמורים להסגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום בניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן27/03/2010היי,
הנקז יוצא לאחר שכמות ההפרשה תהיה קטנה.
החתכים אמורים להיות סגורים בסוף הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חסויה28/03/2010שוב שלום אני מרגישה שהשד השמאלי(הבעייתי)שורף מאוד אני עוד חבושה כך שלא יודעת מה יש לי שם!!! כמה זמן זה אמור עוד להרגיש ככה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
חסויה28/03/2010נאמר לי שצרבו לי את אותו וריד שנחתך אך שאלתי היא האם ימשיך לתפקד כרגיל ולהעביר דם או שיש לו וריד חילופי?? (הרי לכל חלק בגוףף תפקיד ..)מקווה שהיו תהיה לי ביקורת ואז הדברים יהיו ברורים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריד
ד``ר רונן גלזינגר28/03/2010חסויה שלום
לוריד שנצרב אין שום משמעות לטווח רחוק. הגוף ייצר מעקף טבעי כך שהתפקוד יישמר ללא הפרעה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת
חסויה28/03/2010היי..אז כך הייתי בביקורת הורדתי תחבושות ונקז!!
נאמר לי שזה וריד שהיה קצת יותר רחב מהרגיל ולעצור את הדימום היה יותר מסובך ולכן הניתוח ארך 3 וחצי שעות .
הורדתי בבית את החזיה החזה מאוד נפוח ובין השדיים בחלק העליון ישנו אותו וריד עם תפרים פנימיים ורואים אותו (הוא בולט) האם הנפיחות שלו גם תרד עם הזמן??
אני אהיה בביקורת ביום רביעי שוב ..תוך כמה זמן אוכל לחזור לפעילות רצינית עם הידיים בלי לפחד לקבל מכה בחזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף.
חסויה01/04/2010היי היום הייתי בביקורת אך השד הבעייתי נפוח מהרגיל הרופא הוציא תפרים
כשהגעתי הביתה הרגשתי שרטוב קצת בחזיה הורדתי וראיתי הפרשה ורודה
שוחחתי איתו ..הוא אמר שאם זה ימשך כנראה אצטרך נקז שוב..
האם זה אומר לפתוח שוב ולהכניס נקז??
או שצריך להוציא את השתל??
אני צריכה להיות בצום לפי בקשתו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה05/04/2010שוחחתי איתו בבוקר..ההפרשות כמעט שפסקו והנפיחות אט אט יורדת
לא הייתי צריכה להפגש איתו!!! הוא ביקש לחטא את המקום באלכוהול למרוח פוסידין ולשים פד גזה לחבוש את החזה כמו אחרי הניתוח בתחבושת אלסטית!!!
(זה נותן לי תחושה טובה יותר כשהכל חבוש ומוגן..)אבל עד מתי לחבוש כך???
אך הוריד הבעייתי כואב ושורף מאוד כשאני עוברת ממצב שכיבה לישיבה וההפך ויד שמואל שלי עדיין כואבת באיזור השחי..הוא אמר לי שזה יהיה עוד זמן רב!!!
השאלה שלי היא האם זה כאב שיחלוף??? עד מתי אהיה מוגבלת עם היד???
תודה רבה~!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)