יום אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום אחרי ניתוח
    חסויה
    27/03/2010

היי...ביום שישי עברתי ניתוח הגדלת חזה..כאשר נחתך לי וריד תוך כדי הניתוח וכעבור 3 שעות רק יצאתי מחדר הניתוח.
    אני נמצאת עם נקז בשד שהסתבך כמה זמן אני אמורה להשאר עם זה?? האמנם אני בקשר עם המנתח ורק הבוקר שוחררתי אך הייתי רוצה לשמוע עוד דעה וכמה זמן התפרים אמורים להסגר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• דמום בניתוח

ד''ר נמרוד פרידמן
    27/03/2010

היי,

הנקז יוצא לאחר שכמות ההפרשה תהיה קטנה.
    החתכים אמורים להיות סגורים בסוף הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

חסויה
    28/03/2010

שוב שלום אני מרגישה שהשד השמאלי(הבעייתי)שורף מאוד אני עוד חבושה כך שלא יודעת מה יש לי שם!!! כמה זמן זה אמור עוד להרגיש ככה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום

חסויה
    28/03/2010

נאמר לי שצרבו לי את אותו וריד שנחתך אך שאלתי היא האם ימשיך לתפקד כרגיל ולהעביר דם או שיש לו וריד חילופי?? (הרי לכל חלק בגוףף תפקיד ..)מקווה שהיו תהיה לי ביקורת ואז הדברים יהיו ברורים יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד

ד``ר רונן גלזינגר
    28/03/2010

חסויה שלום
    לוריד שנצרב אין שום משמעות לטווח רחוק. הגוף ייצר מעקף טבעי כך שהתפקוד יישמר ללא הפרעה.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקורת

חסויה
    28/03/2010

היי..אז כך הייתי בביקורת הורדתי תחבושות ונקז!!
    נאמר לי שזה וריד שהיה קצת יותר רחב מהרגיל ולעצור את הדימום היה יותר מסובך ולכן הניתוח ארך 3 וחצי שעות .
    הורדתי בבית את החזיה החזה מאוד נפוח ובין השדיים בחלק העליון ישנו אותו וריד עם תפרים פנימיים ורואים אותו (הוא בולט) האם הנפיחות שלו גם תרד עם הזמן??
    אני אהיה בביקורת ביום רביעי שוב ..תוך כמה זמן אוכל לחזור לפעילות רצינית עם הידיים בלי לפחד לקבל מכה בחזה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף דחוף.

חסויה
    01/04/2010

היי היום הייתי בביקורת אך השד הבעייתי נפוח מהרגיל הרופא הוציא תפרים
    כשהגעתי הביתה הרגשתי שרטוב קצת בחזיה הורדתי וראיתי הפרשה ורודה
    שוחחתי איתו ..הוא אמר שאם זה ימשך כנראה אצטרך נקז שוב..
    האם זה אומר לפתוח שוב ולהכניס נקז??
    או שצריך להוציא את השתל??

אני צריכה להיות בצום לפי בקשתו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

חסויה
    05/04/2010

שוחחתי איתו בבוקר..ההפרשות כמעט שפסקו והנפיחות אט אט יורדת
    לא הייתי צריכה להפגש איתו!!! הוא ביקש לחטא את המקום באלכוהול למרוח פוסידין ולשים פד גזה לחבוש את החזה כמו אחרי הניתוח בתחבושת אלסטית!!!
    (זה נותן לי תחושה טובה יותר כשהכל חבוש ומוגן..)אבל עד מתי לחבוש כך???
    אך הוריד הבעייתי כואב ושורף מאוד כשאני עוברת ממצב שכיבה לישיבה וההפך ויד שמואל שלי עדיין כואבת באיזור השחי..הוא אמר לי שזה יהיה עוד זמן רב!!!
    השאלה שלי היא האם זה כאב שיחלוף??? עד מתי אהיה מוגבלת עם היד???
    תודה רבה~!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו