הגדלת חזה - שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה - שאלות
    הילה
    04/04/2010

שלום! אני מאוד רוצה לעבור ניתוח הגדלה.
    אני בת 23, גובה - 1.57, שוקלת 43 קילו, מבנה גוף צר, רזה מאוד.
    כרגע אני לובשת B70, והייתי מעוניינת לעלות ל - B75 מלא או ל - C75 קטן.
    בהתייעצות עם שלושה מנתחים שונים הוחלט שמתאים לי שתלים עגולים של 250 עד 300CC מקסימום.
    שניים מתוכם אמרו שהשיטה המתאימה עבורי היא מעל השריר (מכיוון שלטענתם יש מספיק רקמת שד)
    הרופא השלישי טען שלדעתו עדיף להניח את השתלים מתחת לשריר (מבירורים שערכתי זו השיטה החביבה עליו)
    1. איך אוכל לדעת מה מתאים לי באמת?
    הבנתי שנתוח מתחת לשריר כואב משמעותית מניתוח מעל השריר.
    2. יש לי חששות מתופעות הלוואי של ההרדמה (בחילות, רעידות, חולשה כללית, והרגשת "ג'ט לג",
    בתוספת אנטיביוטיקה על בטן ריקה...)
    עברתי בעבר הרדמה כללית פעמיים בטיפולים שונים.
    בפעם השנייה קיבלתי את זה נורא קשה ובמשך יומיים לא הצלחתי לאכול כמו בן אדם
    מרוב בחילות וחולשה.
    הפעם השנייה נעשתה לדעתי באופן בלתי מקצועי, הרופא לא שקל אותי וגם כשאמרתי לו כמה אני שוקלת, הוא לא ממש התייחס לזה. נראה לי שפשוט הוא השתמש ביותר מדי חומר הרדמה.
    אני חוששת שלא אוכל לעמוד בזה פעם נוספת, ולכן רציתי לשאול -
    האם יש אפשרות לעבור את הניתוח בהרדמה מקומית / סדציה?
    וכן מה ההבדל בין הרדמה כללית לסדציה?
    תודה רבה! וסליחה על האורך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה - שאלות

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

ד``ר רונן גלזינגר
    05/04/2010

הילה שלום
    לגבי מידות החזייה, המספר 70 או 75 הוא היקף החזה שלך מתחת לשד והניתוח אינו אמור לשנות אותו הניתוח משנה את גודל ה CUP למשל מ B ל C. ואכן הגדלה של כ 300סמ"ק אמורה להגדיל את ה CUP במידה אחת. לגבי השיטה העדיפה, אין שיטה טובה או רעה כי אחרת כולם היו משתמשים באותה שיטה. לכל שיטה יתרונות וחסרנות. רפואה אינה מדע מדוייק וכירורגיה פלסטית עוד פחות מכך ולכן המלצתי שלאחר שתחליטי מי ינתח אותך תתני לו להחליט לגבי השיטה שביידים שלו תתן את התוצאות הטובות ביותר.
    לגבי ההרדמה, כל אחד מגיב אחרת, למרות שהיום אנו רואים פחות תגובות קשות כמו שאת מתארת. בשיחה עם המרדים לפני הניתוח כדאי להעלות את הנושא שיטפל בתופעות הלוואי לפני שהם מתחילות ואז יש סיכוי סביר שתתאוששי בקלות רבה יותר. סדציה והרדמה דומות מאד מבחינת תופעות הלוואי מכיוון שמתמשים בחומרי הרדמה דומים רק במינונים שונים. לא מומלץ לעבור את הניתוח ללא הרדמה מלאה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ההרדמה -

הילה
    05/04/2010

ראשית, רציתי להודות על תשובתך המהירה ד"ר רונן.
    שנית, לפי מה שהבנתי מדבריך, יש אפשרות למנוע או לצמצם את התגובות שמופיעות אחרי ההרדמה, השאלה היא איך? כי בהרדמה האחרונה שעברתי,כבר ברגע שהוכנס לתוך העירוי החומר הלבן (שלמיטב ידיעתי נקרא - propofol) זה שרף בטירוף וזה הדבר האחרון שאני זוכרת עד שהתעוררתי.
    אני יודעת שלגוף לוקח זמן לצאת ממצב של הרדמה, וזה מאוד אינדיבידואלי,
    אבל לא נראה לי סביר שמהרדמה של שעה לוקח 4 שעות עד להתעוררות, ועוד יומיים של צמרומורות, בחילות, ירידה במשקל, חולשה וכד'.
    יכול להיות שיש לי רגישות לחומר? (בהרדמה הראשונה שעברתי הכל הלך חלק בלי התופעות הללו)
    חוץ מזה, זה לא יותר מדי להעמיס על הגוף - הרדמה, אנטיביוטיקה מונעת, ומשככי כאבים?
    תודה על תשובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו