שאלה לד"ר פרידמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר פרידמן
    מירי
    08/04/2010

הי, קראתי שאתה ממליץ על שתלים אנטומיים לבחורות רושת, אני בת 25 מאוד רזה ורוצה להגדיל את החזה, הייתי אצל מנתל בפרופורציה שמאר לי שהיום כבר לא עושים אנטומיים כי גילו שזה מתהפך והופך לצורה רוחבית לכן נשארו רק עם העגולים. מה אתה אומר על זה?? תשובתך חשובה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר פרידמן

הוספת תגובה

• הגדלת חזה עם שתלים אנטומיים

ד''ר נמרוד פרידמן
    09/04/2010

היי מירי,

צר לי שאלו הדברים ששמעת.
    אני אפרט בפניך את העובדות ואת תחליטי בעצמך:
    בכל העולם יש עליה באחוז הניתוחים שמבוצעים עם שתלים אנטומיים. הנתונים מתבססים על מספרים של החברות שמייצרות את השתלים ולא על שמועות. יותר ויותר רופאים משתמשים עם שתלים אנטומיים.
    שתל אנטומי מחייב הבנה מעמיקה יותר של הרופא בבחירת השתל הנכון והשקעה של זמן ארוך יותר במדידות ושיחה עם האישה בכדי להתאים לה את השתל הנכון. בנוסף, הניתוח עצמו מעט מורכב יותר ודורש דיוק ומיומנות רבה יותר של הרופא. השילוב הזה לא מתאים לכל רופא ולכל מרפאה, במיוחד אלו שעובדים בשיטת הסרט הנע.שכיחות סיבוב השתל כאשר הניתוח נעשה בידיים מיומנות הוא כ-1%. מדובר בשכיחות נמוכה מאוד וזניחה יחסית ליתרונות הגדולים של השתלים האנטומיים כמו מראה טבעי יותר ומגוון עצום של שתלים בעלי צורות וגדלים שונים. מגוון גדול זה מאפ'ר להתאים את השתל הנכון לכל אישה ואישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשתלים אנטומיים

מירי
    18/04/2010

הי,
    תודה על תשובתך,
    אך רציתי לדעת מה ההבדל למעשה בין שתלים אנטומיים לשתלים רגילים שנקראים נמוכים יותר. הבנתי שיש גבוה ונמוך.
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלים עגולים או אנטומיים

ד''ר נמרוד פרידמן
    19/04/2010

היי מירי,
    שתל עגול הוא, כשמו, עגול, גם אם הוא בפרופיל נמוך, בינוני או גבוה. שתל אנטומי הוא בעל צורת טיפה ומגיע במבחר עצום של גדלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו