ביטול ניתוח עקב BMI גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטול ניתוח עקב BMI גבוה
    שרון
    10/04/2010

שלום
    לפני כשישה חודשים הייתי אמורה לעבור ניתוח הקטנת חזה. עברתי את כל השלבים עד ההגעה לניתוח עצמו. לאחר החלפת הבגדים ושרטוט אופי הניתוח על החזה, נכנס המרדים ולאחר קבלת נתוני גובה ומשקל (גובה 1.52 מטר ו92 ק"ג) החליט כי לא ניתן לערוך את הניתוח עקב הסכנה בהרדמה (יש לציין כי איני סובלת ממחלות ובריאותי מצויינת) והניתוח בוטל. בכל התהליך שקדם לניתוח לא עלה נושא זה על הפרק, הדבר גרם לי לחשוש להתחיל את התהליך מחדש עד כדי מחשבה על ביטול הניתוח באופן מוחלט עם כל הסבל שכרוך בכך.
    האם ידוע על מקרה דומה? (מבירור שערכתי לא נתקלתי במקרה דומה.
    האם זו החלטה נכונה שנלקחה?
    כיום אני שוקלת 82 ק"ג האם נתון זה מתאים לניתוח?
    בברכה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטול ניתוח עקב BMI גבוה

הוספת תגובה

• ביטול ניתוח

ד``ר רונן גלזינגר
    10/04/2010

השיקול לביטול ניתוח כפי שאת מציינת הוא על ידי המרדים כך שצריך להתייעץ עם המרדים לפני הניתוח ולא להשאיר זאת לרגע האחרון שלפני הניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי BMI

שרון
    10/04/2010

האם הדבר לא היה אמור להילקח בחשבון ע"י המנתח בשלב הראשוני ולא בזמן הניתוח עצמו?
    מן הסתם המנתח אמור להיות בקיא בפרטים אלו.
    האם במשקל של 82ק"ג וגובה של 1.52 מטר ניתן לבצע את הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו