התלבטות-הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות-הגדלת חזה
    גילת
    30/04/2010

היי ד"ר,
    אני בת 22 וחושבת כבר מס' חודשיים על ניתוח הגדלת חזה אבל מאוד חוששת מהסיבוכים,
    עדיין לא נפגשתי עם רופאים לקבלת ייעוץ כי אני קוראת הרבה על הגדלת חזה וכל פעם נרתעת ומפחדת מחדש כשאני קוראת על הסיבוכים והסיכונים.
    האם כשאני אפגש עם רופאים לייעוץ יוכלו לומר לי האם אני בסיכון ועל סיבוכים שיכולים להתפתח אצלי אחרי הניתוח או שמדובר בסיבוכים די כלליים לכולן?
    אשמח לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות-הגדלת חזה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    01/05/2010

היי גילת,

לאחר בדיקה ושאלון על עברך הרפואי, יוכל הרופא לומר לך אם את נמצאת בקבוצת סיכון מיוחדת או שהסיכוי לסיבוכים הוא כמו של האוכלוסיה הכללית.
    שכיחות הסיבוכים בניתוח מסוג זה היא קטנה למדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה בדיקה

חסויה
    02/05/2010

היי גילת ..אני חייבת לשתף אותך..
    אני עברתי לפני כחודש ניתוח להגדלת חזה זה היה חלום חיי !!
    הניתוח שלי הסתבך ..ועל סמך מילוי שאלון לא היה ניתן לדעת כלום.
    אני לא מצטערת שנותחתי שלא תביני אותי נכון אך חשוב לעשות את כל הבדיקות לפני וגם בדיקת סי.טי מה שלא מבקשים לעשות !!! (ובכך היו יכולים למנוע את עוגמת הנפש והכאבים שעברתי-לי פגעו בעורק ראשי).
    בכל מקרה שיהי לך בהצלחה אל תפחדי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

חסויה
    02/05/2010

סליחה ..בדיקת אם אר אי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו