מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשת תזוזת השתלרינה08/05/2010
עברתי הרמה+הגדלה לפני כשלושה וחצי שבועות.
אני מרגישה בכל תנועה כמעט שאני עושה, כי השתל זז גם הוא. לדוגמא- אם אני נשכבת על הצד, אני מרגישה שהשתל זז הצידה. אם אני מתקופפת, אני מרגישה שהשתל למטה, כשאני הולכת אני מרגישה אותו כאילו נע בכל תזוזה שלי.
אני מרגישה שהשתל זז, וזה משגע אותי.
פניתי לרופא והוא אמר שמבחינתו השתל בסדר וזאת רק הרגשה.
לצערי, קשה לי מאוד לתפקד כשאני מרגישה תזוזות כל רגע.
אנא אימרו לי האם ההרגשה "הגיונית" ותחלוף או שככה צריך להרגיש.
את ההגדלה עשיתי מאחורי השריר, 280 מ"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן08/05/2010היי רינה,
לעיתים לוקח חדשים עד שהתחושות הללו נעלמות. ברוב המכריע של המקרים, השתלים לא מפריעים לאישה לאחר סוף תהליך ההחלמה אבל צריך לזכור כי זה יכול לקחת חצי שנה ויותר. תתאזרי בסבלנות ואני מאמין שהתחושות יחלפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזת שתל
רינה15/05/2010בהמשך לתחושותי, נפגשתי עם הרופא והוא שלח אותי לעשות אולטרסאונד. לדעתו, לפי צורת החזה, ייתכן והשתל זז מעט.
כזכור עבר כחודש מאז ההגדלה+ההרמה.
לטענתו, גם עם השתל זז, יש לחכות עוד כחודש וחצי עד שמתקנים את זה, כי אולי הוא עוד יחזור לקדמותו.
שאלה: האם לא רצוי להחזיר את השתל למקומו, כמה שיותר מהר, לפני שיתפוס מקום קבוע בגוף? ומהי הפרוצדורה הטובה ביותר להחזיר שתל למקומו. שתל שהוכנס דרך הפיטמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזה של שתל
ד''ר נמרוד פרידמן15/05/2010היי רינה,
האם מדובר בשתל עגול או אנטומי?
שתל עגול יזוז רק אם הכיס שנוצר בשבילו הוא גדול מדי.
הזמן הנכון לנתח לדעתי הוא או מיד או לאחר כשנה. בשלב מוקדם מדי יש פחות סיכוי להצלחה מכיוון שהרקמה לא סיימה את תהליך ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רינה16/05/2010מדובר בשתל אנטומי 280CC, עבר חודש ימים מההשתלה. השתל זז קצת.
הבעיה הינה שהשד כואב לי, ויש לי כל הזמן תחושה שאני מרגישה את השתל.
האם כדאי לנתח עכשו?
הרופא מעוניין לנתח רק בעוד כחודש וחצי, כי לטענתו השתל עוד יכול לזוז חזרה.
מה המלצתך?
מדוע ישנם רופאים שאומרים שצריך ללכת עם חזיית ספורט (יום ולילה), כחודש ימים, ויש כאלו שטוענים שלפחות חודשיים, ורצוי יותר?
אם עבר חודש, האם אני יכולה למספר שעות במשך היום ללבוש חזיה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה...תודה
רינה19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזה של השתל
ד''ר נמרוד פרידמן20/05/2010היי רינה,
ניתוח בשלב הזה הוא בעייתי מאחר והרקמה פריכה ויהיה קשה להקטין את הכיס.
במקרה של תזוזה של השתל, מומלץ להיות עם חזיה תומכת תקופה ארוכה יות רמחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?