מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח חוזר להגדלת חזהניקול23/05/2010
שלום
אני בת 22 וכידוע עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כשבוע וחצי.
הייה לי חזה נפול במקצת והגדלתי ב325cc.
אני מאוכזבת מהתוצאה, הגודל לא השתנה בכלל! כאילו שממש לכל הגודל שנכנס הייה מקום ולא שינה את הגודל כלל וכלל. (החזייה הקודמת שלי עוד עולה עליי)
אני בדילמה אפילו קצת בדיכאון, לא מרגישה שעברתי שינוי ומאוד אוכזבת.
שאלתי היא האם בכלל ישנה אפשרות לניתוח נוסף?
ובזמן כל כך קצר ואם כן מתי כבר אפשר לחזור על ניתוח מסוג זה בשנית ?
ואולי בכלל גודל יותר גדול עלול לגרוע??
אשמח לקבל את עזרתך
ואם ישנה בחורה שחוותה מקרה דומה אשמח לשוחח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית
רותם23/05/2010היי ניקול
אני עברתי ניתוח להגדלה לפני קצת יותר מחודשיים, אני בדיוק כמוך חשבתי שהחזה קטן מדי וגם הרגשתי קצת מאוכזבת, הרופא אמר לי לחכות כי עדיין מוקדם מדי לשפוט. כן וזה ממש נכון . .היום אני מרוצה ההתוצאה החזה יצא קצת קדימה והתעגל ואני לא מפסיקה לקבל מחמאות.
אז אני מציעה לך לחכות ולא להיכנס לסרטים. אבל אם תחליטי שזה לא זה אז תשאלי את המנתח שלך מתי אפשר וגם כמה זה יעלה לך. (כשאני שקלתי לעשות שוב ושאלתי אז נאמר לי שצריך לחכות חצי שנה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר-ד"ר לא נענתי לשאלתי: (
ניקול24/05/2010רותם תודה לך על העזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח חזה
ד''ר נמרוד פרידמן24/05/2010היי,
אני מסכים לחלוטין לתשובתה של רותם.
המתיני עד להשלמת תהליך ההחלמה לפני שתחליטי.
הזמן הנכון לניתוח חוזר הוא מיד לאחר הניתוח או לאחר שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?