שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    חסויה
    06/06/2010

שלום אני בת 17 , השדיים שלי לא רק קטנים אלא גם מאוד שונים בגודלם , הדבר נהיה לדעתי בעקבות הפרעת אכילה שעצרה לי את הגדילה (בגיל 14) .
    יש לי כמה שאלות בקשר להגדלת חזה :
    1. האם יש עוד סיכוי שההפרש בשדיים יצטמצם (אין לי בעיה עם שדיים קטנים יחסית אבל שיהיו באותו גודל פחות או יותר...)
    2. אם יש לי מספיק רקמת שד ( ככה קוראים לזה ?) האם עדיף לשים את השתל מעל או מתחת לשריר , מה ההבדל ומה היתרונות והחסרונות של כל שיטה?
    3. אם ההילה שלי בהירה וגבשושית ( יש לי מעין גבשושים מסביב לפיטמה , זה נורמלי ?) האם זה אומר שצלקת באזור הזה תהיה בולטת מאוד ?
    4. שאלה אחרונה שיש לי זה לגבי המחירים , ברור לי שכל מנתח לוקח סכום שונה וזה תלוי בהרבה משתנים אבל רציתי לדעת מה בערך טווח המחירים .
    אשמח לתשובות בהקדם
    תודה רבה .
    נ.ב
    אם יש מישהי שעברה את הניתוח אשמח לדעת מה מידת הכאבים שהיא חוותה אחרי הניתוח ובמהלך ההחלמה והאם הצלקות בולטות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• חזה לא סימטרי

ד``ר רונן גלזינגר
    06/06/2010

הבדלים בגודל ובמיקום השדים שכיחים ביותר. במרבית המקרים מדובר בהבדלים קטנים שאינם משמעותיים. ישנם סיבות רבות לאסימטריה אך האמת היא שברוב המקרים איננו יכולים להגדיר את הסיבה המדוייקת.
    כל זמן שהשד עדיין גדל יש סיכוי לשינוי בהפרש בין השדיים. ישנן בנות שבגיל 17 השדיים הגיעו כבר לגודלם הסופי וישנן כאלו שלא. בד"כ אנחנו מניחים שלמי שלא היה שינוי בגודל השד בשנתיים האחרונות היא זו שמתאימה לתיקון ניתוחי.
    לגבי מיקום השתל, אכן כמות רקמת השד היא אחד המדדים לקביעת מיקום השתל אך לא היחיד. רק בבדיקה אצל המנתח תוכלי לקבל מידע לגבי המיקום המיועד.
    אין לנו שום דרך לנבא את גודל או בליטת הצלקת, לצערנו.
    טווח המחירים כאן הוא רחב ביותר מכיוון שלפעמים ניתן לתקן על ידי הגדלה בלבד ואז המחיר נע בסביבות 15-20 אלף ש"ח ולעיתים דרושה גם הרמה דבר שמעלה את המחיר בעוד כמה אלפי שקלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

חסויה
    06/06/2010

תודה רבה על המהירות ועל איכות התשובה .
    רציתי לשאול האם זה נורמלי הגבשושיות מסביב לפיטמה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תשובה

ד``ר רונן גלזינגר
    13/06/2010

הגבשושיות מסביב לפטמה הם בלוטות הקיימות לכל אחד מסביב לפטמה, לעתים בולטות יותר ולעתים פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו