מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזיה לאחר ניתוח הגדלת חזהניקול10/06/2010
ראשית עליי לציין שאני מאוד מודה על העזרה שלכם כאן !!
כזכור עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כחודש, החזה שהייה לי לפני הניתוח הייה נפול.
הסתפקתי אך ורק בהגדלה ולא בהרמה.
שאלתי היא האם לללכת עם חזייה רגילה או גוזייה שכמובן מחזיקה קצת פחות?
מה מומלץ? כמובן בהתחשב בעובדה שהחזה בעתיד עוד יכול ליפול?
והאם בכלל אפשר ללכת בלי?? בכל זאת יש לי סיליקון מותר לא? :) ( מידת החזייה שלי היא 75C )
ומתי החזה יקבל צורה עגולה יותר, הוא עדיין קצת שפיץ :)
ועוד קצת בנושא החזיה, אני עם החזיית ספורט המיוחדת שלאחר הניתוח האם מומלץ להשאר איתה יותר מחודש בהתחשב במצבי?
ושוב תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה אישית
רותם10/06/2010היי ניקול!
ראשית אני מקווה שאת כבר שלמה בעניין הגודל.
שנית אני חושבת שאם הרופא המליץ לך לעשות הרמה אז חבל שלא עשית אבל בעניין גודל השתל מזל שלא עשית גדול יותר כי אין ספק שהצניחה הייתה באה מהר מאוד אין מה לעשות נגד הגרויטציה!(כוח המשיכה).
בעניין החזייה רצוי להיות איתה כמה שיותר זמן במיוחד כשאת בבית .
אבל אפשר גם להתפנק וללכת עם גוזיה או גם בלי אבל זהירות לא להפריז!
ובעניין הצורה של החזה אל תמהרי זה יקח עוד חודש חודשיים החזה צריך לרדת קצת לקבל צורה עגולה(תלוי בסוג השתל וצורתו כמובן). ולבוא קצת קדימה.
אז תהני מהם ושיהיה לילה קסום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן11/06/2010היי ניקול,
חזיה מחזיקה טוב יותר ומומלץ להיות איתה. מעבר לחודש את יכולה לקחת כל חזיה ובתנאי שהיא תומכת בשד. לא מומלץ להיות בלי חזיה לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה אישית גם כן
מיכל11/06/2010אני מסכימה עם התגובה הראשונה ועם התגובה של הד"ר.
דעתי היא שכדאי לך ללבוש בעיקר חזיה ולא גוזיה, בהתחשב בעובדה שיש לך גודל C.
אני עברתי הרמה והקטנה, והיום יש לי B-A, משהו כזה, והרופא שלי אמר לי, שאני יכולה ללבוש מה שאני רוצה ומה שבא לי, בגלל הגודל היחסית והדי קטן שיש לי.
תהני ממה שיש לך, כמו שנכתב לך בתגובה הראשונה.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה!!
ניקול11/06/2010מודה לכם על העזרה !! אתם מקסימים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?