מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בפיטמות לאחר הגדלהבתאל13/06/2010
לפני שבועיים וחצי ניתוח להחלפת שתלי סילקון, צלקת מתחת לשד, לפני שבועיים הפרשה דמית מוגבת משד אחד, עברתי נקוז ושטיפה ומאז תודה לאל זה בסדר, הבעיה שיש לי רגישות חזקה בפיטמות ובנגיעה רכה זה בלתי נסבל וכטאב, אינני יכולה ללבוש אפילו טריקו כשאניבלי חזיה אפילו לא לשניות מספר, מה עושים ממה זה נובע. הביקורת שלי רק בעוד שבוע אני זקוקה ליעוץ ועזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לאחר ניתוח הגדלה
ד''ר נמרוד פרידמן14/06/2010היי,
לעיתים קיימת רגישות מוגברת של הפטמות לאחר הניתוח. התופעה חולפת תוך מספר שבועות.
נסי להגן על הפטמות עם פדים להנקה (פדים רכים ששמים בתוך החזיה בכדי לספוג את טפטוף החלב)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ושאלה נוספת
בתאל15/06/2010הבנתי שלא מומלץ להיקלט להריון אני מעל 40 ורוצה לחזור לטיפולי הזרעות ללא הורמונים על בסיס ביוץ טיבעי בלבד, היות ושנה היא תקופה שעשויה להיות קריטית בגילי, כמה זמן סביר אוכל להמתין בהנחה שקודם אחלים לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לא מובנת
ד''ר נמרוד פרידמן15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
בתאל16/06/2010קראתי כאן י שלא מומלץ להיקלט להריון כשנה מניתוח הגדלת חזה, מפאת גילי מעל 40 לא הייתי רוצה להמתין תקופה שכזו שעבורי זהו זמן מאוד יקר, לכן מה הטווח הסביר ממועד הניתוח, שאוכל לחזור לטיפולי ההזרעות כאמור ללא הורמונים אלא על בסס ביוץ טיבעי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר ניתוח
ד''ר נמרוד פרידמן16/06/2010היי,
שנה הוא הזמן המומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?