מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שתליםשירן14/06/2010
שלום
עשיתי הגדלת חזה שתל 365 לאחר 4 שנים החזה נהיה לי ממש גדול
רציתי לדעת אם אפשר לעשות שוב ניתוח ולשים שתלים יותר קטנים.?
איך זה יראה?? האם החזה יפול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת השתלים
ד``ר רונן גלזינגר15/06/2010שירן שלום
לאחר זמן כה רב עם השתלים, אם נקטין משמעותית את גודלם ישנו סיכוי סביר שתהיה נפילה מסוימת של השדיים. המצב דומה למצב של ירידה במשקל וגם אז השד מתרוקן ויכול לצנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שתלים
שירן15/06/2010תודה על התשובה..
רציתי לדעת אם אפשר להוריד אותם אפילו במידה אחת.??
אם תהיה נפילה אני לא יעשה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת השתלים
ד``ר רונן גלזינגר15/06/2010שירן שלום
לא ברור לי למה את מתכוונת ב"מידה". מידה של החזייה או ירידה בגודל אחד בשתל. בגודל אחד בשתל לא יהיה שינוי משמעותי בגודל ולכן לא תהיה נפילה משמעותית אבל מכיוון שמדובר בשינוי מינימלי לא ממש מומלץ לבצע. לירידה במידה בחזיה (C ל B למשל) עלולה להיות צניחה מסוימת, אין דרך לדעת בוודאות מראש את מידת הצניחה מכיוון שזה תלוי גם באיכות העור ומידת האלסטיות שלו, גורמים שלא ניתן למדוד או לדעת בוודאות לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שתלים
שירן15/06/2010תודה רבה לך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
שירן15/06/2010בשנה האחרונה כל פעם שאני זזה או מתכופפת החזה נהיה לי שפיצי
ואחרי שאני נוגעת בו וממששת אותו קצת הוא חוזר להיות עגול
האם זה נורמלי?? מה צריך לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?