מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון חזה טובולרימיכל05/07/2010
שלום רב,
אני בעלת חזה טובולרי ומבנה גבוה, פניתי לייעוץ להגדלת חזה ונאמר לי כי עלי להוסיף בצד אחד 350 וצד שני 375 אני מפחדת שזה גדול מידי , יש ציין כי אני בעלת מבנה בינוני ולא צר . הרופא המליץ ליעל פרופיל מוך בגלל המבנה של החזה שהוא גבוה , ברצוני לדעת על פי התמונה שמאוד דומה למצבי איזה סוג שתל הכי מתאים איזה פרופיל גבוה או נמוך יש לציין כי הניי מעוניינת בכמה שיותר מצב סופי טבעי ולא מראה פוש אפי .
האם הניתוח מחייב הקטנת הפטמות ?
אשמח לקבל תשובתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן05/07/2010היי מיכל,
התמונה שצרפת היא של אשה שניתחתי.
השתלים שמתאימים לתיקון חזה כזה הם שתלים אנטומיים גבוהים. אני מאמין (ועל כך אני מרצה בכל העולם) שלא ניתן לבצע תיקון של חזה טובולרי עם שתלים עגולים נמוכים.
שתל אנטומי יתן לך מראה טבעי ולא של פוש אפ.
במידה והפטמות שלך רחבות, כפי שבתמונה, מומלץ להקטינן בכדי להשלים את המראה האסתטי של השד.
מצורפת התמונה של לפני ואחרי של אותה אישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה טובולרי
רונית06/07/2010ד"ר פרידמן שלום.
ראשית תודה על תשובתך.
יש לי עוד מס' שאלות ברשותך, האם בהקטנת הפיטמה ישנה צלקת? האם לשתל האנטומי ישנו מיקום פרופיל גבוה או נמוך ? מפני שמלחתחילה החזה שלי יחסית גבוה ולכן נאמר לי שאיני יכולה לשתול בצורה הגובהה מפני שהחזה ייתן לי הרגשה עוד יותר גובהה כאילו של "חנק" .אני רוצה לצאת בסופו של דבר עם המראה של אגס או "דמעה" צר למעלה ומתמלה כלפי מטה .
האם הניתוח בסוג החזה הזה יותר מסובך ? האם גם כאן ישנם שיקולים של מעל או מתחת לשריר ?
וכמה צריך לעלות ניתוח שכזה עם הקטנת הפיטמה ?
מודה לך מאוד מראש.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן06/07/2010היי מיכל,
החתך נעשה בגבול העטרה והעור והוא מחלים מצויין כך שלרוב אין הוא מהווה כל בעיה.
היתרון הגדול בשתלים אנטומיים הוא המגוון הגדול של הצורת כולל רוחב, גובה ובלט שונים.
חזה גבוה מהווה חלק מהמאפיינים של חזה טובולרי והתיקון מתייחס גם לכך.
ההחלטה על מיקום השתל (מעל או מתחת לשריר) תלוייה במבנה החזה שלך ובעיקר בעובי הרקמה בחלק העליון של החזה. מדובר בפרט טכני שלא אמור להטריד אותך או לשנות את התוצאה הסופית.
הניתוח מורכב כמובן יותר מהגדלת חזה. טווח המחירים: 24000-30000 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה טובולרי
פלונית08/07/2010שלום ד"ר פרידמן
באשר לתיקון שביצעת (בקובץ שצורף) בכמה CC נעשתה הגדלה שם ?
לי הומלץ בשד אחד 375CC ובשני 350CC ואני מאוד מאוד חוששת מחזה ענק ומראה "דודתי" אני רוצה משהו טבעי איך אפשר לקבל פרופורציה להגדלה בכל זאת ולקבל רושם איך זה אמור לצאת ?
מודה לך מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן08/07/2010היי,
ההחלטה על גודל השתל היא לעולם לא לפי הנפח אלא לפי מידות גופך והחזה שלך ובחירת השתל נעשת על פי מימד האורך, רוחב וגובה של השתל. אצל אחת שתל של 450 סמ"ק יכול להראות מתאים בעוד שאצל האחרת, שתל של 250 סמ"ק יכול להראות גדול.
אני לעולם לא ממליץ לאישה על שתל בהתאם לנפח שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?