מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגודל המתאיםשואלתתת03/08/2010
שלוםם אני עוד מעט בת 20 ומעוניינת בחורף הקרוב לעבור הגדלת חזה , אני רזה מאוד והחזה שלי הוא לא נורא קטן ולא נפול או משהו 75B , אני היתי רוצה להגדיל אבל לא בהמון ובנוסף מאוד חשוב לי שלא יהיו לי סימני מתיחה או צלקות בולטות כי הגוף שלי נוטה להצטלקות. האם לדעתך 250 סמ"ק זה מספיק בשביל להגדיל די משמעותית... וגם נורא חשוב לי שיראה כמה שיותר טבעי אני כלל לא מבינה בשתלים וכאלה ...מה כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל מתאים
ד``ר רונן גלזינגר03/08/2010לשואלת שלום
אין אפשרות לתת תשובה לשאלתך מבלי לראות אותך ומבלי להתאים את גודל השתל לגוף שלך.
250 יכול להיות גדול מדי או קטן מדי וזה תלוי בכל מיני גורמים.
על מנת לתת לך תשובה ענינית עליך להגיע למרפאה.
לגבי צלקות וסימני מתיחה זה בעיקר תלוי בעור שלך וביכולת הריפוי שלו.
לא ניתן להבטיח שלא יהיו סימני מתיחה או שהצלקות יהיו יפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלהה.:]
שואלתתת06/08/2010רציתי לדעת עם בתוצאה הסופיץ יש חשיבות לגודל השד לפני..כי החזה שלי יחסית גדול למימדים שלי ובתמונות לפני ואחרי באינטרנט לא ראיתי ממש מישהי שלפני היה לה חזה שהוא יחסית גדול אז רציתי לדעת אם בסופו של דבר זה ישפיע על הגודל הסופי יחסית למישהי שהיא ממש שטוחה .. תודה וסליחה על הבורות פשוט עד עכשיו לא התעניינתי בניתוח הגדלת חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד``ר רונן גלזינגר08/08/2010לשואלת שלום
כמובן שהתוצאה הסופית תלויה בשני הגורמים יחד. גודל החזה שלך כעת + גודל השתל שיוכנס.
לכן לא ניתן לתת לך תשובה טובה לשאלה הראשונה ששאלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?