הגודל המתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגודל המתאים
    שואלתתת
    03/08/2010

שלוםם אני עוד מעט בת 20 ומעוניינת בחורף הקרוב לעבור הגדלת חזה , אני רזה מאוד והחזה שלי הוא לא נורא קטן ולא נפול או משהו 75B , אני היתי רוצה להגדיל אבל לא בהמון ובנוסף מאוד חשוב לי שלא יהיו לי סימני מתיחה או צלקות בולטות כי הגוף שלי נוטה להצטלקות. האם לדעתך 250 סמ"ק זה מספיק בשביל להגדיל די משמעותית... וגם נורא חשוב לי שיראה כמה שיותר טבעי אני כלל לא מבינה בשתלים וכאלה ...מה כדאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגודל המתאים

הוספת תגובה

• גודל מתאים

ד``ר רונן גלזינגר
    03/08/2010

לשואלת שלום

אין אפשרות לתת תשובה לשאלתך מבלי לראות אותך ומבלי להתאים את גודל השתל לגוף שלך.
    250 יכול להיות גדול מדי או קטן מדי וזה תלוי בכל מיני גורמים.
    על מנת לתת לך תשובה ענינית עליך להגיע למרפאה.
    לגבי צלקות וסימני מתיחה זה בעיקר תלוי בעור שלך וביכולת הריפוי שלו.
    לא ניתן להבטיח שלא יהיו סימני מתיחה או שהצלקות יהיו יפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלהה.:]

שואלתתת
    06/08/2010

רציתי לדעת עם בתוצאה הסופיץ יש חשיבות לגודל השד לפני..כי החזה שלי יחסית גדול למימדים שלי ובתמונות לפני ואחרי באינטרנט לא ראיתי ממש מישהי שלפני היה לה חזה שהוא יחסית גדול אז רציתי לדעת אם בסופו של דבר זה ישפיע על הגודל הסופי יחסית למישהי שהיא ממש שטוחה .. תודה וסליחה על הבורות פשוט עד עכשיו לא התעניינתי בניתוח הגדלת חזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר רונן גלזינגר
    08/08/2010

לשואלת שלום
    כמובן שהתוצאה הסופית תלויה בשני הגורמים יחד. גודל החזה שלך כעת + גודל השתל שיוכנס.
    לכן לא ניתן לתת לך תשובה טובה לשאלה הראשונה ששאלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו