מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הגדלת חזה. דחוףלידר16/09/2010
שלום עברתי לפני שבוע וקצת הגדלת חזה מעל השריר. אחרי שעברה השפעת ההרדמה הרגשתי בשד ימין כאבים חזקים. לקחתי קצת אופטלגין ובכלל תוך יומיים זה עבר. אבל פתאום התחילו לי כאבים חזקים בשד שמאל, כאילו משום מקום, והתחלתי להלחץ. הייתי בביקורת אצל המנתח והוא אמר שזה הגיוני כי אני קטנה ושברירית. (אני 1.58 ושוקלת 39). (הרופא שניתח אותי תמיד הציק לי שאני אנורקסית, למרות שזה המבנה אצלנו במשפחה). אמרתי לו שאני לוקחת כדור אופטלגין והכאב לא עובר אז הוא אמר לי לקחת יותר, אבל אני כבר לוקחת את הכדורים האלו כמעט שבוע ומפחדת מתופעות לוואי והאמת שאני גם לא רמגישה שזה כ"כ עוזר..אולי הגוף כבר התרגל לחומר. בקיצור ממש ממש סבלתי מכאבים בשד שמאל כל צעד כמעט שעשיתי גרם לי לכאבי תופת וגם בצד הזה בגב. חשבתי כבר שאני עומדת למות והכי עיצבן אותי היחס של המנתח שנדמה לו שבגלל שאני עם מבנה גוף כזה רזה לא מנסה לבדוק בכל זאת אם אולי התפתח דימום פנימי או משו. רק אתמול פחתו לי הכאבים בשד הזה, אבל עדיין יש פעמים שפתאום בא לי הכאב החזק הזה (בעיקר כשאני הולכת. לעומת זאת כשאני שוכבת על הצד הזה לא כואב לי בכלל).
מה אני אמורה לעשות במצב כזה?
ודבר נוסף, השדיים שלי נראים רחוקים זה מזה וכשאני שמה חולצה צמודה זה נראה ממש זוועה. יש דרך לתקן את זה בלי ניתוח חוזר?
תודה מראש
לידר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח
ד``ר רונן גלזינגר16/09/2010לידר שלום
בתקופה לאחר ניתוח הגדלת חזה עלולים להיות כאבים. אם הכאבים נראים לך חריגים עלייך לסמוך על המנתח שבחרת (שאם לא היית סומכת עליו לא היית מתנתחת אצלו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?