הקטנת חזה - מגבלות ספורט וגודל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנת חזה - מגבלות ספורט וגודל
    חסוי
    15/10/2010

אני מעוניינת לעשות הקטנת חזה, אני מודעת לכך שהחזה שלי אינו בגודל סטנדרטי להקטנת חזה ואף קטן ממנו אך אני לא מרגישה איתו בנוח. השאלה שלי היא אם יש מגבלה לגודל שאפשר לנתח ולגודל שניתן להגיע אליו. למשל לרדת ממידה D לB.

בנוסף לכך, אני מתעמלת תחרותית, מתאמנת כ4 פעמים בשבוע, אימונים אינטנסיביים.
    האם הניתוח יכול למנוע ממני באיזשהו אופן להמשיך להתעמל בעתיד (חוץ מתקופת ההחלמה כמובן) ? אשמח לקבל תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקטנת חזה - מגבלות ספורט וגודל - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    16/10/2010

היי,

המגבלה לגודל היא אסתטית ולרוב לא רפואית. ניתן להקטין את החזה בצורה משמעותית ולא תהיה לכך כל השפעה על ההתעמלות העתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לספורט

חסוי
    17/10/2010

קראתי במקום אחר שאחרי הקטנת החזה אסור להרים ידיים למשך זמן ארוך ולשאת משקלים כבדים, מכך הסקתי שלא יהיה ניתן להתעמל אחרי הניתוח...האם זה כך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לספורט - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    20/10/2010

היי,

ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית מתונה לאחר כשבועיים ולפעילות מלאה לאחר כחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו