פרופורציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופורציות
    סיון
    24/10/2010

אפילו שקשה לענות בלי לראות אותי, אשמח אם לשמוע מה דעתכם -
    גובהי 1.60
    שוקלת כרגע 53 ק"ג
    כלומר אני יחסית רזה, אבל לא דקיקה.
    חזה קטן.

אני רוצה להגדיל את החזה, אבל מתלבטת כמה CC.
    מנסיונכם, כמה CC יתאים לי, בהתחשב בגובהי, משקלי, והעובדה שאני לא רוצה משהו בולט מדיי, אלא רק משהו שיהיה נשי ועדין (כי כרגע אין כמעט כלום...לצערי...)

ושוב - אני יודעת שקשה לענות, אך אשמח לשמוע את דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופורציות

הוספת תגובה

• המשך שאלה

סיון
    24/10/2010

בתשובתך מה- 23.10.10 בשעה 21:54 פירסמת תמונה של לפני ואחרי

כמה CC יש בכל שתל? מדובר בשתל "אגס" נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמה זמן זה בערך אחרי ההגדלה

סיון
    24/10/2010

האם צפוי לקטון או שזה פחות או יותר תוצאה סופית.

מצטערת על כל השאלות, יש לי קצת חשש שההגדלה תצא לי גדולה מדיי, דבר שלא מתאים לאופי שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה וגודל שתל

ד''ר נמרוד פרידמן
    25/10/2010

היי סיון,

בחירת השתל נעשת על פי המידות שלך ומידות החזה שלך והשאיפות שלך. בחירה נכונה של שתל היא לפי הרוחב, האורך והגובה שלו ולא לפי הנפח. מסיבות אלו, בחירת השתל המתאים ביותר לך יכולה להעשות רק לאחר שיחה איתך, בדיקה וביצוע מדידות מפורטות שלך.
    המראה הסופי של השד נוצר לאחר כחודש עד חדשיים ולאחר מכן לא צפוי שינוי משמעותי בגודל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - חשוב

סיון
    25/10/2010

אולי בכל זאת תוכל לומר כמה CC שמת בתמונה מהתאריך 23.10 בשעה 21:54

העניין הוא שאני לא גרה בארץ, ואת הניתוח אעבור בחו"ל. המנתח שאולי רגיל לבנות שרוצות חזה גדול מאוד דוחף אותי לכיוון של 300CC, אבל לי יש הרגשה שזה יהיה לי קצת גדול.

מימדי הtrunk שלי הם כמו של הבחורה בתמונה - אורך ורוחב בית החזה, המרחק מעצם הבריח לפטמות גם נראה אותו סדר גודל, וגם גודל שדיים דומה.
    באמת שיש לשתינו מימדים דומים.

אני מ-א-ו-ד מפחדת שעם הגובה שלי (מטר שישים) ו-300 CC אני אראה כמו בובה מתנפחת וארגיש לא נוח
    (כשאמרתי את זה למנתח ושאלתי אולי עדיף 270 או 280CC, הוא אמר שמנסיונו רוב הבנות אחרי הניתוח אומרות חבל שלא עשו יותר גדול. אבל אולי אני לא כמו כל הבנות? אולי אני סולידית יותר? המטרה שלי היא באמת רק להיות נשית יותר, כי כרגע זה מאוד שטוח.)

בבקשה תעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו