מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהחיה26/10/2010
עברתי הגדלת חזה לפני כחודש. הייתי כבר פעמיים בביקורת אצל הרופא בגלל שעדיין יש לי כאבים הן באזור התפרים ובכלל בחזה למרות שהנפיחות כבר פחתה....החזה מרגיש עדין רדום , קשה ולאחרונה התווספה לי צריבה נוראית בכל חלל החזה...מזה כבר שבועיים
זה מטריד מאוד בכל שעות היום. הרופא וגם אני מרוצים מהתוצאה. הוא אמר שאין קרם
או משחה או משהו נוסף לעשות בכדי להקל כי אם למרוח קרם לחות ולקחת כדור משכך כאבים שממש לא עוזר לי. גם אמר לי שמצב זה יכול עוד להמשיך זמן מה...לא מוגדר.
הרופא שלי הדגיש בפניי את החשיבות של חזייה טובה ותומכת כי החזה מקודם (לפני הניתוח) היה מעט נפול.
רציתי לדעת האם בכל זאת יש איזה משהו שניתן לעשות כדי להקל, אולי איזו משחה או קרם
רפואי או כדור מסוים ??
כמה זמן להערכתך אני עוד אמורה לחוש את התחושות אותם אני מרגישה ??
האם צריך/רצוי גם ללבוש את החזיה בזמן השינה ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן26/10/2010היי,
התחושות שאת מתארת יכולות להיות קשורות לתהליך ההתאוששות של העצבים. רוב הסיכויים שהם יחלפו אולם לא ניתן לדעת מתי.
אני ממליץ על שינה עם חזיה רק בחודש הראשון לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?