הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה
    שירה
    27/10/2010

לפני 17 יום עברתי הגדלה כול בוקר לאחר שכיבה ממושכת של לילה קשה וכואב להתרומם תחושה של שרירים בחזה תפוסים חזק והחזה קשה קשה כמו אבן שאי אפשר להוזיז בנוסף נשימות עמוקות קשה לקחת תחושה שהם נעצרות בחזה אנא עידוד כולשהו זה ימשך עוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה

הוספת תגובה

• ניתוח חזה

אירית
    29/10/2010

גם עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני שנתיים בערך אצל ד"ר גוברין. לא זכור לי כזה סיוט כמו שאת מספרת, אולי את רגישה קצת ולא ממש יכלה לשאת כאב. אבל בטח הכל בסדר, תפני לרופא שלך ותבררי, מקווה שהוא שם בשבילך גם לאחר הניתוח. יש הרבה רופאים ש"נעלמים" ואומרים שהכל תקין וככה זה כי זה כבר אחרי והם את שלהם עשו. אצל ד"ר גוברין קיבלתי תמיכה לתשובה לכל שאלה תקופה ארוכה אחרי הניתוח, יחס חבל עך הזמן ...
    יהיה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    30/10/2010

שירה שלום
    התופעה שאת מתארת היא נורמלית. ולוקח לה בד"כ מספר שבועות עד שהיא חולפת לחלוטין. אצל כל מנותחת כמובן משך הזמן והעוצמה הם שונים, כך שקשה להסיק מהרגשה של מנותחת אחרת. בניתוח, בעיקר כשהשתל מתחת לשריר נוצר נזק מסוים בשריר ולוקח לשריר זמן עד להחלמה הסופית. בכל מקרה מומלץ לפנות למנתח שלך בכדי שיבדוק אותך וישלול סיבה אחרת לכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי טוב טוב

דנ יאלה
    30/10/2010

שלום אני עברתי את אותם כאבים שאת מתארת
    אבל לי לא היה מזל בכלל
    אחרי חודש וחצי של כאבים נוראיים
    החלה מוגלה לנזול מחתך של שד ימין
    ביליתי שבועיים בבית החולים עם זיהום מטורף של חיידק
    שם עברתי שני ניתוחים
    האחד הוצאת השתל ניקוי המקום והחלפה בשתל חדש
    לאחר שבוע זה לא ניקלט הזיהום לא נתן לשתל להיקלט ולא היתה ברירה אלא להוציא את השתל
    אני ממליצה לך בחום ללכת ליעוץ נוסף קחי חוות דעת נוספת
    אל תתני למנתח לאמר לך שהכאבים נורמאליים כי זה מה שאמרו לי והאמנתי וחשקתי שיניים ובסוף קרה מה שקרה
    את יודעת הכי טוב אם את מרגישה שמשהו לא בסדר תבדקי את זה מליון פעם
    יכול להיות שאני טועה ואצלך הכל בסדר אבל שימי לב טוב טוב
    את לא צריכה לסבול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו