מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהשירה27/10/2010
לפני 17 יום עברתי הגדלה כול בוקר לאחר שכיבה ממושכת של לילה קשה וכואב להתרומם תחושה של שרירים בחזה תפוסים חזק והחזה קשה קשה כמו אבן שאי אפשר להוזיז בנוסף נשימות עמוקות קשה לקחת תחושה שהם נעצרות בחזה אנא עידוד כולשהו זה ימשך עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חזה
אירית29/10/2010גם עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני שנתיים בערך אצל ד"ר גוברין. לא זכור לי כזה סיוט כמו שאת מספרת, אולי את רגישה קצת ולא ממש יכלה לשאת כאב. אבל בטח הכל בסדר, תפני לרופא שלך ותבררי, מקווה שהוא שם בשבילך גם לאחר הניתוח. יש הרבה רופאים ש"נעלמים" ואומרים שהכל תקין וככה זה כי זה כבר אחרי והם את שלהם עשו. אצל ד"ר גוברין קיבלתי תמיכה לתשובה לכל שאלה תקופה ארוכה אחרי הניתוח, יחס חבל עך הזמן ...
יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/10/2010שירה שלום
התופעה שאת מתארת היא נורמלית. ולוקח לה בד"כ מספר שבועות עד שהיא חולפת לחלוטין. אצל כל מנותחת כמובן משך הזמן והעוצמה הם שונים, כך שקשה להסיק מהרגשה של מנותחת אחרת. בניתוח, בעיקר כשהשתל מתחת לשריר נוצר נזק מסוים בשריר ולוקח לשריר זמן עד להחלמה הסופית. בכל מקרה מומלץ לפנות למנתח שלך בכדי שיבדוק אותך וישלול סיבה אחרת לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקי טוב טוב
דנ יאלה30/10/2010שלום אני עברתי את אותם כאבים שאת מתארת
אבל לי לא היה מזל בכלל
אחרי חודש וחצי של כאבים נוראיים
החלה מוגלה לנזול מחתך של שד ימין
ביליתי שבועיים בבית החולים עם זיהום מטורף של חיידק
שם עברתי שני ניתוחים
האחד הוצאת השתל ניקוי המקום והחלפה בשתל חדש
לאחר שבוע זה לא ניקלט הזיהום לא נתן לשתל להיקלט ולא היתה ברירה אלא להוציא את השתל
אני ממליצה לך בחום ללכת ליעוץ נוסף קחי חוות דעת נוספת
אל תתני למנתח לאמר לך שהכאבים נורמאליים כי זה מה שאמרו לי והאמנתי וחשקתי שיניים ובסוף קרה מה שקרה
את יודעת הכי טוב אם את מרגישה שמשהו לא בסדר תבדקי את זה מליון פעם
יכול להיות שאני טועה ואצלך הכל בסדר אבל שימי לב טוב טוב
את לא צריכה לסבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?