מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון חזהאגוסין רות13/11/2010
שלום דוקטור נמרוד פרידמן
עברתי הגדלת חזה לפני 10 שנים אצל מנתח פלסטי שלא מומחה במצב של מבנה חזה כמו שלי. מצורפת תמונה והתוצאה שם. אני מחפשת שנים אחרי מנתח שיתקן לי את העיות שיש לי בחזה. ויתן לי חזה כמה שיותר קרוב לחזה נשי.
איך הניתוח מתבצע? הפטמות שלי מאוד גדולות ובלי צורה כמה צלקות ואיך יהיו לי.( מעדיפה צלקת אחת או שנים מאשר מה שיש לי זה בטוח.)
כמה כסף עולה ניתוח זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
נועה14/11/2010תוכלי לכתוב איזה צורה וגודל שתלים שמת?
מה היה המצב המיוחד של החזה שלך?
ידעת מראש שככה זה יראה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן17/11/2010היי רות,
החזה שלך נקרא חזה טובולרי.
התיקון נעשה לרוב בחתך דרך העטרה תוך שימוש בשתלים אנטומיים.
ניתן להשיג שיפור ניכר של המצב הקיים אם משתמשים בגישה המתאימה.
תוכלי למצוא פרטים נוספים באתר שלי ולהתרשם מהלקוחה שלי שבתמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה
rut18/11/2010שלום נמרוד פרידמן
העבודה שלך מאוד יפה. אבל כמו שראית אחוזי שומן אצלי בפלג גוף העליון מאוד אבל מאוד נמוך. אצל אותה בחורה יש שומן והחזה נראה טיבעי ויפה.
נראה לך שככה תהיה התוצאה אצלי? מה עם הפטמות אפשר לסדר גם אותם בגודל נורמאלי? היכן השתל יהיה מתחת או מעל השריר?
לא ענית לי...כמה כסף כרוך הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן18/11/2010היי רות,
כמובן שכל אישה שונה מרעותה ויש להתאים את הטיפול לכל מקרה ומקרה.
ניתן להקטין את הפטמות ומקום השתל יכול להיות מעל או מתחת לשריר, בהתאם למבנה גופך.
לא ניתן על סמך תמונות בלבד לקבוע את דרך הטיפול ויש צורך בבדיקה.
מאחר והתיקון איננו זהה בכל מקרה, כך גם לא ניתן לומר מה יהיה המחיר. הטווח הוא 24000-34000 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה
rut30/11/2010הי,
אני מאוד אשמח להגיע לפגישת ייעוץ. אבל למה אתה דורש 300 שח לייעוץ.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן04/12/2010היי,
במידה והחלטת לבצע טיפול או ניתוח, דמי היעוץ מקוזזים מעלות הטיפול כך שלמעשה היעוץ הוא ללא תשלום. במקרה והחלטת לא לבצע טיפול או לבצע אותו במקום אחר, הרי שרכשת ידע מקצועי רב שיעזור לך לקבל את ההחלטה הנכונה. להזכירך, בכל תחום אחר ברפואה הפרטית נהוג לגבות סכום גבוה בהרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?