הגדלת חזה לפני צבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה לפני צבא
    שרה
    24/11/2010

שלום, כבר זמן רב שאני חולמת לעשות הגדלת חזה אך אני מתגייסת בעוד שלושה שבועות!! רציתי לדעת האם אני יכולה לבצע את הניתוח ועדיין להתגייס באותו מועד או שזה יפגע בי ולא אוכל לעשות את הנדרש בטירונות (כי שמעתי שאי אפשר להרים דברים כבדים?) וכן האם הצבא ידחה לי את הגיוס? (כי מאוד מאוד חשוב לי להתגייס בהקדם?

מחכה לתשובה דחופה!! המון תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה לפני צבא

הוספת תגובה

• הגדלת חזה לפני צבא - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    24/11/2010

שרה שלום
    טווח הזמן הוא גבולי ביותר ולהערכתי לא תוכלי לבצע את הניתוח בתוך שלושה שבועות ולהתגייס בזמן.
    אינני יודע לגבי דחיית תאריך הגיוס אך סביר להניח שאם לא תהיי כשירה לבצע את המטלות תאלצי לדחות את הגיוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- שאלה נוספת

שרה
    24/11/2010

תודה על התשובה, כמה זמן החלמה אבל נדרש? אם נניח אבצע את הנתוח בעוד שבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    24/11/2010

שרה שלום

במידה וההחלמה תהיה ללא סיבוכים סביר להניח שתוכלי להתגייס לאחר שלושה שבועות - חודש.
    כדאי לך להתייעץ עם הפלסטיקאי שיבצע את הניתוח ולשמוע ממנו את ההמלצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו