ניתוח להגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להגדלת חזה
    A
    22/12/2010

שלום,
    כבר מגיל מאוד צעיר אני חולמת לעשות ניתוח להגדלת חזה,אני גבוהה ולא רזה והחזה שלי מידה B 80 ,זה לא נראה פרופורציונלי מכיוון שאני בחורה לא הכי קטנה,לא שמנה משהו כמו מידה 40 בדרך כלל ואני מטר 70 ....אני שונאת את החזה שלי גם בגלל הגודל,גם מבחינת צורה,המבנה וזה שהוא לא סימטרי..אני פשוט שונאת אותו! אני לא יכולה ללכת לים כי אני מרגישה לא נשית ושאין לי מה למלא בחלק העליון,אני לא יכולה ללכת עם מחשופים,אפילו ללכת עם גופייה עושה לי תחושה רעה....אני כבר שנה שלמה בהתלבטויות..אולי אפילו יותר...מטריד אותי הנושא של המחיר של הניתוח,והחשש שהוא יקר מידי...גם עם הקטע הזה אני עוד לא יודעת מה לעשות....הייתי רוצה להיות נניח מידה D שזה באמת הכי מתאים למבנה שלי,זה ממש לא יראה מלאכותי כי חזה גדול נראה הרבה יותר מתאים לגוף שלי מחזה קטן! אני מרגישה שהחזה שיש לי לא שייך אלי! הוא לא נראה מתאים לגוף שלי בכלל! יש לי גם כתפיים די רחבות....אני פשוט רוצה לעשות שינוי!!

מה עלי לעשות?
    אל מי לפנות?
    איך אני אדע איזה שתל מתאים לי?
    איך אני אדע איך לבחור רופא ממש טוב?
    כמה זמן לוקח הניתוח?
    מהו זמן ההחלמה?
    האם יש כאבים?
    והכי חשוב! האם התוצאה תספק אותי כך שלא אתחרט אחר כך לעולם????

וגם,מה המחיר של ניתוח כזה?? אני מקווה שאני אוכל לעמוד בו....

אשמח לתשובות,ותודה רבה מראש.....(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להגדלת חזה

הוספת תגובה

• ניתוח להגדלת חזה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    25/12/2010

היי,

ניתוח מתאים ובחירה נכונה של שתלים יכולים לכולל את השינוי שאת חפצה בו.
    בחירת השתל צריכה להעשות ביחד עם המנתח שלך. במידה ויש צורך בהגדלה בלבד, הניתוח נמשך כשעה. אם יש צורך בתיקון אסימטריה, יתכן והניתוח יתארך יותר. זמן ההחלמה הוא כשבוע והכאבים אינם משמעותיים וניתנים לטיפול בכדורים.
    ככל שתשקיעי יותר זמן בבחירת הרופא ובשיחה עימו על הניתוח ותוצאותיו, כך יגדלו הסיכויים שתדעי מה ניתן להשיג בניתוח ותהיי מרוצה מהתוצאות.
    המחיר משתנה בהתאם לסוג הניתוח והמנתח. טווח המחירים: 15000-30000 ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר נימרוד פרידמן...

A
    01/01/2011

תודה רבה לך על המידע,עזרת לי מאוד!
    יש לציין שההבדל בין שד לשד,כלומר האי סמטרייה הוא לא גדול במיוחד...לא משהו עד כדי כך בולט..

אתה יכול להגיד לי מה זה אומר cc מה זה המונח הזה? איך בוחרים cc מתאים?
    איך יודעים איזה שתל לבחור,ובאיזה גודל? נניח ואני רוצה מידה בין c ל- d
    מה להגיד לרופא?

תודה מראש (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון אסימטריה של החזה - המשך

ד''ר נמרוד פרידמן
    01/01/2011

היי,

CC פרושו סמ"ק או מיליליטר.
    בחירה נכונה של שתל נעשת לפי ממדיו (אורך, רוחב, גובה) וצורתו (עגול או אנטומי) ולא לפי הנפח.
    המנתח אמור להבין ממך איזה צורת חזה את רוצה ובהתאם לכך להציע לך את השתל המתאים ביותר. לפי דעתי, לבוא מראש על החלטה על נפח וסוג השתל זו טעות מכיוון שיש צורך להתאים את השתל באופן אישי לך בהתאם לרצונותייך ומבנה גופך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לשאול אותך עוד משהו..

a.w
    02/01/2011

יש בי מין חשש כזה שרוב האנשים שמכירים אותי יקלטו שזה לא באמת החזה שלי..ושעשיתי ניתוח...ומישהו גם יכול להפיץ את זה או משהו כזה..זה לא אמור להפריע לי? ז"א בד"כ כשבחורה עוברת ניתוח להגדלת חזה אז כשפוגשים אותה אז מבחינים בשינוי הפתאומי,לא? אני לא נאיבית או משהו..תיארתי לעצמי שיכול להיווצר מצב כזה..אבל עדין..זה קצת מפחיד...רציתי לדעת מה דעתך בנושא זה,ואם יש לך משהו לומר..או איזה עצה...

ושוב תודה! (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח

ד''ר נמרוד פרידמן
    03/01/2011

היי שוב,

לכן חשובה תקשורת טובה עם המנתח.
    מנתח טוב יידע לתת לך את מה שאת מבקשת (במגבלות של גופך) ולדאוג שהתוצאה תהיה אסתטית וטבעית מבלי שיהיה שינוי גדול מדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו