מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה קטןעדי11/01/2011
שלום
לפני חודש וחצי עברתי הגדלת חזה מתחת לשריר 450cc וציפיתי להנות מהתוצאה ,החזה נראה קטן מאוד למרות שאמרו לי לחכות בסבלנות אבל נראה כי החזה מאוד קטן ואם אני בלי חזייה אז בכלל לא נראה שעשיתי הגדלה,החזה קשה ומקובע ורק עם חזיה פושאפ החזה נראה סביר, האם זה לוקח כל כך הרבה זמן עד שזה מתעצב? כי אני מתחילה להצטער שעשיתי כי אין שינוי ללא חזיה ואני פוחדת רק מעצם המחשבה מה יקרה עם בגד ים ?אני יודעת מחברות שעשו מעל השריר התוצאה מידית ורואים הבדל משמעותי וצלי אין כלום,וגם אף אחד לא שם לב שעשיתי {לפני הייתי b 75} והיום c75 אבל גם החזיות הקודמות עולות עלי אז איך יכול להיות שהוכנס 450 ואין שינוי כמעט? מה עושים אני בדיכאון נפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה קטן - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/01/2011עדי שלום
שתל של 450 הוא שתל גדול למדי.
לוקח זמן עד שהחזה מקבל עיצוב סופי וצדק מי שאמר שאת צריכה לחכות בסבלנות.
אם החזה קשה מאד למגע כדאי לחזור לבקורת אצל המנתח, על מנת לוודא שלא מתחילה להווצר קפסולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?