הרמת חזה+סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת חזה+סיליקון
    רוית
    17/01/2011

שלום רב,
    הייתי בייעוץ לראשונה, בנושא הנ"ל.
    שאלותיי לעת עתה הן:
    נאמר לי שבשביל התוצאה שאני רוצה (חזה שופע ועומד) אזדקק גם להרמה בנוסף לסיליקון.
    החזה שלי צנח ודי התרוקן, לאחר הורדה במשקל, של 10 ק"ג.
    הבנתי שהענין גובל בצלקות. האם הן נעלמות בשלב מסויים? האם ישנן כמה שיטות?
    אני בחורה בת 33, לפני לידות. (כרגע ללא זוגיות אז גם אין לדעת מתיי יגיעו הלידות).
    אני מאוד מתלבטת האם לחכות לאחרי הלידות או ללכת על זה?
    אני מבינה שאחרי הלידות זה לא יהיה אותו מצב כמו הניתוח לפני לידות.
    כמה משתנה העיצוב ובמה זה מתבטא?
    האם זה נכון שישנם שתלים של חב' בנטו (אם אינני טועה בשם)? שהם השתלים היחידים שאין צורך להחליפם כל 10 שנים (!)? פעמם ראשונה שאני שומעת דבר כזה. נשמע מופרך ובכל זאת, זאת שמעתי מפי רופא ששמעתי עליו דברים מדהימים (לא אנקוב בשמו), אלא אם כן זה יועיל במשהו. דבר נוסף, האם חזה נופל (לא קיצוני לחלוטין) יכול להגיע למצב סקסי של נפח ועדיין יהיה זקוף, רק עם סיליקון וללא הרמה? היש דבר כזה?
    בתודה מראש. אשמח לתשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת חזה+סיליקון

הוספת תגובה

• הרמת חזה+סיליקון - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    17/01/2011

אלה שלום
    כמובן שללא בדיקה לא אוכל לדעת אם אכן את זקוקה להרמת חזה. בד"כ לאחר ירידה משמעותית במשקל אכן החזה צונח ובשביל לתקן את המצב יש גם צורך בהרמה. דבר דומה מתרחש גם לאחר הריון שבו החזה גדל ולאחריו מתרוקן כך שאכן לאחר לידות קיימת צניחה של החזה. ניתוח הרמה אכן כרוך במספר צלקות שלעולם אינן נעלמות. כל צלקת מיד לאחר הניתוח תראה אדומה ובולטת ועם הזמן המראה ישתפר, מידת השיפור תלויה בעור של כל אחד מאיתנו, אך סימן נשאר תמיד.
    לגבי השתלים, נראה לי שאת מתכוונת לחברת מנטור שאכן אין צורך בהחלפת השתלים, ישנן חברות נוספות כיום שאין צורך להחליף השתלים.
    ביצוע הגדלת חזה בלבד בחזה נפול בד"כ יגביר את מידת הצניחה ולכן לא מומלץ לבצע בחזה כזה רק הגדלה.
    לגבי מועד הניתוח, זו כמובן החלטה שלך בלבד וקשה מאד לייעץ לחכות עד אחרי הלידות, כאשר יש תוכניות קרובות להריון אז וודאי שמומלץ לחכות אך כאשר אין כאלו זו צריכה להיות החלטה שלך לפי מידת אי הנוחות שלך מהמראה לעומת הידיעה שאחרי הריון תהיה שוב צניחה כזו או אחרת שתלויה במידת שינוי הגודל של החזה בזמן ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על מתן התשובה

רוית
    20/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו