ניתוח גניקומסטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח גניקומסטיה
    נדב
    14/02/2011

שלום,
    אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל בכל זאת אשאל.
    עשיתי ניתוח גניקומסטיה לפני מספר ימים.
    אני לא רואה תוצאות ומרגיש אותו הדבר כמו שהייתי לפני הניתוח, אמרו לי שלוקח זמן בערך שבוע - עשרה ימים עד שמקבלים תוצאה סופית, אבל אני לא רואה ולא מאמין שהחזה שלי יכול להשתנות יותר. הוא כבר ממש לא כואב לי, וגם אפשר להגיד שלא כאב, חוץ ממקום החתך, כבר שעה אחרי שקמתי מההתאוששות הייתי רגיל לחלוטין, אני כבר ישן על הבטן [משמע יש לחץ של משקל גוף על החזה ואין שום כאב]. חוץ מ-2 צלקות בפטמות החזה שלי אותו דבר כמו שהיה לפני הניתוח, ואני ממש לא מרגיש שינוי.
    אני לא חושב שהייתה גם שאיבה בניתוח מכיוון שיש לי צלקות אך ורק בכותרות הפטמה ולא מתחת.
    יש סיכוי בניתוח כמו זה, שהמנתח יפספס חלקים כלשהם? יכולה להיות סיטואציה כזאת?
    אני ממש מאוכזב, עד כמה באמת החזה שלי יכול להצטמצם בתקופה הקרובה? ממש בצורה שהוא יהיה שטוח ? או שבגלל שעברו כבר 5 ימים מאז הניתוח אז ככה החזה יראה בסופו של דבר פרט לשינויים קטנטנים שרק אולי יתרחשו בהמשך? האיזור ממש אבל ממש לא כואב לי כבר, פרט לאם נוגעים בחתך, אבל מסביב לא כואב לכן אני לא חושב שיש כבר נפיחות, וגם אם יש, אז היא אמורה להיות עד כדי כך לא כואבת? אני לא יודע להבדיל אם זה עדיין שומן או פשוט איזור מנופח.
    המנתח אמר לי לא להשתמש בחגורה וטען שאין צורך, לא השתמשתי בחגורה, עד כמה הדבר נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח גניקומסטיה

הוספת תגובה

• ניתוח גניקומסטיה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    21/02/2011

היי

לוקח מספר שבועות עד חודשים לקבלת התוצאה הסופית.
    השאיבה והניתוח מבוצעים מחתך בגבול העטרה בלבד.
    תמיד יש נפיחות לאחר הניתוח.
    יש גישות שונות לגבע החגורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו