מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ הגדלת חזה-התלבטו לי!!הילה30/03/2011
שלום לך,
אני בת 22,מבנה גופי רזה אני שוקלת 40 והגובה שלי הוא 1.65
החזה שלי יחסית גדול לגופי,אני לא שטוחה אבל לא בעלת חזה גדול אלא סביר.
בעבר הייתי אצל מנתחים ולא הייתה בעיה לנתח אותי.ההיום הייתי בייעוץ אצל מומחה שנחשב בתחום,הוא המליץ לי לא לעשות ניתוח בטענה שהחזה שלי יפול עם הזמן כי העור שלי דק.
בעבר אמרו לי שכן אפשר,אולי בגלל שהחזה היה טיפה יותר קטן(לא כל כך משמעותי)לפני שהתחלתי לקחת גלולות.
אין לו סיבה לומר לי סתם שלא כדאי לי לעשות,ואמר איך רופאים אחרים הסכימו לנתח?הרי זוהי פרנסתו.
בשבילי זה מין ניפוץ חלום כי תמיד רציתי לעשות.
מה אתה ממליץ לי לעשות?ללכת למישהו אחר?לוותר?
אין לי בעיה לשלוח לך תמונה של החזה במידה ותרצה.
אני אשמח אם תענה לי אני ממש לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ הגדלת חזה-התלבטו לי!! - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/03/2011הילה שלום
כידוע לך רפואה היא לא מדע מדויק וכירורגיה פלסטית עוד פחות מכך. כל רופא מחליט לפי הידע ובעיקר לפי הניסיון שלו ולכן יכולות להיות תשובות שונות מרופאים שונים ואין כאן כל עניין של טעות או " לומר סתם" . תחליטי על איזה רופא את סומכת ותלכי עם דעתו, ואם עדיין ךא מצאת רופא שאת סומכת עליו תמשיכי ללכת להיבדק ולשמוע חוות דעת עד שתמצאי על מי את סומכת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך..
הילה30/03/2011תודה רבה,
אני יודעת שהרופא שהלכתי אליו מומחה בעל ניסיון רב בתחום.
הרי זוהי פרנסתו ואין שום סיבה שלא ירצה לנתח אותי.
אתה חושב שעליי לוותר אם הוא טוען שאני לא צריכה לעשות ושבעתיד אני אצטער על זה כי החזה ממש ייפול לי.
אני משלמת כסף על ייעוץ וזה יוצא לי נורא יקר אני באמת מתלבטת אם להמשיך ללכת או לוותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
מיטל17/04/2011היי הילה
מתנצלת אם אני מתערבת אך את 1.65 ושוקלת 40 קילו !
זה נקרא שאת בתת תזונה ולפי חישוב BMI את במצב "רעב"
את נורא רזה לפי מה שאת מתארת... יכול להיות שהחזה שלך לא התפתח עקב כך שאת במצב כמעט של אנורקסיה ??
ממליצה לך לבדוק זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?