ייעוץ הגדלת חזה-התלבטו לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ הגדלת חזה-התלבטו לי!!
    הילה
    30/03/2011

שלום לך,
    אני בת 22,מבנה גופי רזה אני שוקלת 40 והגובה שלי הוא 1.65
    החזה שלי יחסית גדול לגופי,אני לא שטוחה אבל לא בעלת חזה גדול אלא סביר.
    בעבר הייתי אצל מנתחים ולא הייתה בעיה לנתח אותי.ההיום הייתי בייעוץ אצל מומחה שנחשב בתחום,הוא המליץ לי לא לעשות ניתוח בטענה שהחזה שלי יפול עם הזמן כי העור שלי דק.
    בעבר אמרו לי שכן אפשר,אולי בגלל שהחזה היה טיפה יותר קטן(לא כל כך משמעותי)לפני שהתחלתי לקחת גלולות.
    אין לו סיבה לומר לי סתם שלא כדאי לי לעשות,ואמר איך רופאים אחרים הסכימו לנתח?הרי זוהי פרנסתו.
    בשבילי זה מין ניפוץ חלום כי תמיד רציתי לעשות.
    מה אתה ממליץ לי לעשות?ללכת למישהו אחר?לוותר?
    אין לי בעיה לשלוח לך תמונה של החזה במידה ותרצה.
    אני אשמח אם תענה לי אני ממש לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ הגדלת חזה-התלבטו לי!! - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    30/03/2011

הילה שלום
    כידוע לך רפואה היא לא מדע מדויק וכירורגיה פלסטית עוד פחות מכך. כל רופא מחליט לפי הידע ובעיקר לפי הניסיון שלו ולכן יכולות להיות תשובות שונות מרופאים שונים ואין כאן כל עניין של טעות או " לומר סתם" . תחליטי על איזה רופא את סומכת ותלכי עם דעתו, ואם עדיין ךא מצאת רופא שאת סומכת עליו תמשיכי ללכת להיבדק ולשמוע חוות דעת עד שתמצאי על מי את סומכת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך..

הילה
    30/03/2011

תודה רבה,
    אני יודעת שהרופא שהלכתי אליו מומחה בעל ניסיון רב בתחום.
    הרי זוהי פרנסתו ואין שום סיבה שלא ירצה לנתח אותי.
    אתה חושב שעליי לוותר אם הוא טוען שאני לא צריכה לעשות ושבעתיד אני אצטער על זה כי החזה ממש ייפול לי.

אני משלמת כסף על ייעוץ וזה יוצא לי נורא יקר אני באמת מתלבטת אם להמשיך ללכת או לוותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

מיטל
    17/04/2011

היי הילה
    מתנצלת אם אני מתערבת אך את 1.65 ושוקלת 40 קילו !
    זה נקרא שאת בתת תזונה ולפי חישוב BMI את במצב "רעב"
    את נורא רזה לפי מה שאת מתארת... יכול להיות שהחזה שלך לא התפתח עקב כך שאת במצב כמעט של אנורקסיה ??
    ממליצה לך לבדוק זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו